Fırtına 1 puanı 90'+7'de kurtardı! Trabzonspor 2-2 Kayserispor

Trabzonspor, Süper Lig'de 3. hafta erteleme maçında Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı.

Fırtına 1 puanı 90'+7'de kurtardı! Trabzonspor 2-2 Kayserispor

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 3. hafta erteleme maçında Papara Park'ta Kayserispor'u konuk etti ve müsabaka 2-2 tamamlandı.

Trabzonspor, Kayserispor müsabakasına Uğurcan, Pedro, Savic, Denswil, Eren, Okay, Mendy, Cihan, Bardhi, Orsic, Dragus 11'i ile başladı.

Konuk Kayserispor müsabakanın 5. dakikasında Denswil'in ceza alanındaki hareketi sonrası VAR uyarısıyla penaltı kazandı. Topun başına geçen Attamah'a kaptan Uğurcan Çakır izin vermedi ve Kayserispor penaltıyı gole çeviremedi.

ts3.webp

Trabzonspor'da müsabakanın ilk yarısında sakatlık yaşayan Savic yerini Ozan Tufan'a bıraktı.

Kayserispor'da Hasan Ali Kaldırım, 12. dakikada Nazon'un pasında topu ağlara göndererek Kayserispor'u 1-0 öne geçirdi. İlk yarının kalan bölümünde her iki takım çok sayıda fırsatı değerlendiremedi. Bordo mavililer soyunma odasına 1-0 geride girdi.

Trabzonspor, 63. dakikada Aylton Boa Morte'nin golüne engel olamayınca Kayserispor karşısında 2-0 geri düştü. Kayserispor'da Gökhan Sazdağı 87. dakikada ikinci sarı kat ile oyun dışında kaldı.

Trabzonspor'da oyuna sonradan dahil olan Umut Bozok, 89'da farkı 1'e düşürdü. Maçın son anlarında Denswil skoru 2-2'ye getirdi ve mücadele bu sonuçla tamamlandı.

Bordo mavili takım, Trendyol Süper Lig'de 6. hafta mücadelesinde 23 Eylül Pazartesi günü 20.00'de Gaziantep FK'ya konuk olacak.

ts1.webp

ts5.webp

ts2.webp

ts4.webp

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler