Fırtına hazırlık maçında galip! Trabzonspor 3 -1 Zeleznicar Pancevo

Trabzonspor hazırlık maçında Zeleznicar Pancevo ile karşı karşıya geldi.

Fırtına hazırlık maçında galip! Trabzonspor 3 -1 Zeleznicar Pancevo

Trabzonspor yeni sezon öncesi ikinci hazırlık maçında Zeleznicar Pancevo ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma Trabzonspor'un 3-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Trabzonspor mücadeleye,Taha, Ozan, Mendy, Denswil, Eren, Lundstram, Umut Güneş, Bardhi, Visca, Trezeguet , Umut Bozok 11'i ile başladı.

tasarim7-001.jpg

Karşılaşmanın ilk yarısı, Enis Bardhi'nin 44.'dakikada attığı frikik golü ile Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısına Teknik Direktör Abdullah Avcı, Eren Elmalı'nın yerine yeni transfer Borna Barisic'i alarak başladı. Trabzonspor 63. dakikada Trezeguet'e yapılan faul sonucu penaltı kazandı. Topun başına geçen Edin Visca 64.dakikada penaltıyı gole çevirerek skoru 2-0'a taşıdı.

tasarim7-002.jpg

Mücadelenin devamında Zeleznicar Pancevo 76.dakikada bulduğu gol ile skoru 2-1'e taşıdı. Trabzonspor'da Enis Destan kaleciden dönen topu gole çevirerek skoru 3-1'e getirdi.

tasarim7-003.jpg

Mücadelenin devamında gol sesi çıkmadı. Trabzonspor, Zeleznicar Pancevo'ya karşı oynadığı hazırlık mücadelesinden galibiyet ile ayrıldı.

tasarim7-004.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler