Fırtına penaltılarda yıkıldı! Konferans Ligi'ne veda: Trabzonspor 5-6 St. Gallen

Trabzonspor, St. Gallen'e penaltılarda mağlup oldu ve Konferans Ligi'ne veda etti.

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turunda 0-0'ın rövanşında St. Gallen ile karşı karşıya geldi. Bordo mavililer normal ve uzatma süresi 1-1 tamamlanan mücadelede rakibine penaltı atışlarında mağlup oldu ve Konferans Ligi'ne veda etti.

Trabzonspor müsabakaya Uğurcan, Ozan, Savic, Denswil, Barisic, Mendy, Okay, Visca, Bardhi, Orsic, Enis 11'i ile başladı.

ts1.webp

Konu ekip 31. dakikada Chadrac Akolo'nun asisti, Isaac Schmidt'in golüyle 1-0 öne geçirdi. Bordo mavili ekip ilk yarıda önemli fırsatlar bulsa da, bu fırsatlardan yararlanamadı ve soyunma odasına geride girdi.

Müsabakanın ikinci yarısına baskılı başlayan Trabzonspor, 52. dakikada Barisic'in kullandığı köşe vuruşunda Enis Destan'ın golüyle skora dengeyi getirdi.

Trabzonspor - St. Gallen müsabakasının kalan bölümümde başka gol olmadı. Normal süresi 1-1 tamamlanan mücadele uzatmalara gitti. Uzatmalarda da skor değişmezken, penaltı atışlarına geçildi.

Bordo mavililer penaltı atışlarında rakibine 6-5 mağlup olarak Konferans Ligi'nden elendi.

ts3.webp

ts5.webp

ts4.webp

ts-kotu-haber-1.webp

ts7.webp

ts8.webp

ugurcan-cakir.webp

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
78 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler