Fırtına potada 2. Lig yolunda! Trabzonsporlu yöneticiden çağrı geldi

Trabzonspor'da İdari İşler Sorumlusu Ceyhun Eskici açıklamalarda bulundu.

Fırtına potada 2. Lig yolunda! Trabzonsporlu yöneticiden çağrı geldi

Trabzonspor İdari İşler Sorumlusu Ceyhun Eskici, Haber61'e özel açıklamalarda bulundu.

Eskici, basketbol takımının Cumartesi günü 15.00'te Gaziantep Belediyespor ile Hayri Gür Spor Salonu'nda oynayacağı kritik mücadele öncesi taraftarlara destek çağrısında bulunurken, önemli açıklamalar yaptı.

"Öğrenerek lig lig çıkmaya çalışacağız"

Gaziantep Belediyespor'un iyi bir basketbol takımı olduğunu ifade eden Ceyhun Eskici, "Basketbol kültürü olan bir şehrin takımı. Trabzonspor uzun süre basketboldan uzaktı. Şimdi öğrenerek lig lig çıkmaya çalışacağız. Çabalıyoruz, biz kendimiz öğrenerek çıkmak istiyoruz. Hakemleri ve gözlemcileri sınavlara yolluyoruz. Her anlamda ciddi bir yapılanma içindeyiz. Salonundan yöneticisine kadar yapılanma içindeyiz" dedi.

"300'e yakın altyapı oyuncumuz var"

Basketbolda altyapı çalışmalarına önem verdiklerini ifade eden Eskici, "300'e yakın altyapı oyuncumuz var. Uzun yıllar sonra U18 takımı Avrupa şampiyonasına gitti. Şu an a takımda 4 Trabzonlu basketbolcumuz var" ifadelerini kullandı.

ceyhun-eskici.webp

"Olimpiyatlar dev hantal yapıları kucağımıza bıraktı"

Trabzon'da parke salon açısından büyük bir sıkıntı çekildiğini kaydeden Trabzonspor İdari İşler Sorumlusu Ceyhun Eskici, "Trabzon'da basketbol yapabileceğimiz sadece 7-8 bin kişilik dev salon ve üniversite salonu var. Sağ olsun, rektör beyle görüştük. Üniversite salonunda en azından altyapı takımlarıyla alakalı bir birliktelik olacak, yazın spor okulu da olacak. Ama bu şehirde amatör spor kulüpleri parkeye ulaşmak için araç tutmak zorunda. Bu da işin trajikomik yanı. Gençlik Spor İl Müdürü ile de görüştüm. Aynı şeyleri düşünüyor. Olimpiyatlar dev hantal yapıları kucağımıza bıraktı. İşletme maliyetleri amatör spor kulüplerinin spor yapabilmesinin 20-30 misli. O kulüplere spor yaptırmaya uğraşıyoruz. Ama üniversitenin spor akademisi konusunda bize verebileceği bir destek yok. Gaziantep, Ankara ve Samsun gibi şehirler de hem öğrencileri okutuyorlar hem de oynatıyorlar. Bizde böyle bir durum da yok. Hedeflerimiz var, zaman da var. Yapılanacağız. Cumartesi günü muhakkak bizi yalnız bırakmamalılar. Son virajda destek bekliyoruz" dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler