Flaş iddia! Trabzonspor iki yıldız arasında tercihini yaptı

Batista Medny ve Nicolas Pepe'yi Türkiye'ye getiren Trabzonspor, santrfor bölgesi için de temaslarını sürdürüyor.

Flaş iddia! Trabzonspor iki yıldız arasında tercihini yaptı

Nicolas Pepe'yi Türkiye'ye getiren Trabzonspor, santrfor bölgesi için de yıldız isimlerle temas halinde.

Bordo mavili ekibin santrfor transferi için Paul Onuachu ve Emmanuel Dennis ile görüşme halinde olduğu ifade ediliyordu.

"TRABZONSPOR ONUACHU'YU SEÇTİ"

Skysport'un İtalyan muhabiri Rudy Galetti'den flaş Trabzonspor iddiası geldi. Trabzonspor'un, Southamton forması giyen Onuachu ile Nottingham Forest'ta oynayan Emmanuel Denis arasında tercih yaptığını, tercihin ise Onuachu'dan yana olduğunu öne sürdü.

Rudy Galetti, Trabzonspor'un Onuachu transferinde Southampton ile son detayları görüştüğünü, transferin saatler içinde tamamlanabileceğini belirtti.

ts-icin-flas-iddia-2.jpg

PAUL ONUACHU KİMDİR?

Onuachu, 28 Mayıs 1994 yılında Nijerya'nın Owerri kentinde dünyaya geldi.

Futbola Nijerya'da FC Ebedei'de başlayan santrfor oyuncusu, daha sonra Midtjylland tarafından altyapıya kazandırıldı. Kariyerindeki ilk profesyonel sözleşmeyi de Danimarka ekibinde imzaladı.

Bir süre Vejle'de de kiralık oynayan Onuachu, Midtjylland kariyerinde 179 maçta 74 gol ve 23 asistlik performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti.

Ağustos 2019'da Midtjylland'dan 6 milyon Euro bedelle Genk'e transfer olan Paul Onuachu, Belçika ekibinde 134 maçta 85 gol attı ve 10 asist yaptı.

Onuachu'nun Genk'ten sonraki durağı ise İngiltere ekibi Southampton oldu. İngiliz temsilcisi, Nijeryalı santrfor için kasasından 18 milyon Euro bonservis bedeli çıkardı.

Nijeryalı milli futbolcunun, Southampton ile Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler