Flaş iddia! Trabzonspor bir transferi daha mı bitirdi?

Trabzonspor'un Watford forması giyen Wesley Hoedt ile anlaştığı öne sürüldü.

Flaş iddia! Trabzonspor bir transferi daha mı bitirdi?

Trabzonspor transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kadrosuna en az 1 orta saha, 1 forvet ve 1 stoper transferi yapmayı planlayan Bordo-mavililerde gelişmeler yaşanmaya devam ediyor

.Yeni sezon öncesi, Dragus, Nwakaeme, Ozan Tufan, Barisic, Lundustram, Cihan Çanak, Malheiro ve Savic ile anlaşan Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Sağ stoper eksiğini Savic, ile tamamlayan Bordo-mavililerin, Fanatik'te yer alan habere göre, sol stoper bölgesi için bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Watford forması giyen Wesley Hoedt ile anlaştığı öne sürüldü.

519962-001.jpg

YENİ TEKLİFE SICAK BAKTI

İlk etapta oyuncusunu satmak istemeyen Watford, Hoedt'in bir yıllık sözleşmesi kaldığı için Trabzonspor ile pazarlık masasına oturdumuştu. Championship ekibi 3 milyon euro bonservis bedeli talep ederken, Trabzonspor teklifi 1.2 milyon euro bir teklifte bulunmuş fakat teklif İngiliz ekibi tarafından kabul edilmemişti.

Savic, ile anlaşma sağlayan Bordo-mavililerin teklifi 1.5 milyon Euro'ya çıkardığı, oyuncu ve kulübü ile anlaşma sağladığı öne sürüldü.

Geçen Sezonun Yıldızı

Geçtiğimiz sezon Championship'in en iyi 11'ine seçilen Hoedt, 44 maçta forma giyerek 3 gol atıp, 3 asist yaptı. Bordo-mavililer, 1.93 boyundaki stoperin transferini hafta içinde sonuçlandırmayı hedefliyor. Hoedt, kariyeri boyunca Hollanda Milli Takımı'nda 6 kez forma giydi. Watford ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Hoedt'in piyasa değeri 2.2 milyon euro. 2018 yılında piyasa değeri 15 milyon euro olan Hoedt, top kesme, kafa isabeti, defansif farkındalık ve fiziksel anlamda üst düzey bir futbolcu olarak biliniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler