Flaş Ünal Karaman Sözleri “Trabzonspor’dan parasını alıp gitti”

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Ünal Karaman sorusuna yanıt verdi.

Flaş Ünal Karaman Sözleri “Trabzonspor’dan parasını alıp gitti”

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan Karadeniz teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde öğrenciler ile buluştu.

Yapılan söyleşide Ünal Karaman’a neden teşekkür edilmedi sorusunu yanıtlayan Doğan, “Trabzonspor’da o dönem böyle bir şey yaşanmasını istemezdik. Başkanımızla arasında bir problem yaşadı. Basın önünde bu tarz bir çıkış yaptığı için görevde son verilmiş ve doğru yapılmıştır. Kurumsal kimlik önemli olması lazım. Kimse Trabzonspor’a onun kattığından başka daha fazla bir şey katamaz herkes için bu geçerlidir.

Her antrenör her kişi çalışanıdır. Parasını da aldı gitti, kendisi için hayırlı olsun. Benim dönemimde de bir oyuncumuzla alakalı böyle bir şey yaşandı. Trabzonspor başkanına ben formayı giymek istemiyorum dediği gün çıkartıp kapının önüne koydum.

Trabzonspor’a gelen kimse o koltuğa oturduktan sonra en iyisini yapmaya çalışıyor. Benim de hayalim en büyük isteğim şampiyon yapmak. İçimizden hiç kimse başarısız olmak için veya buna yakalanmak için bir şey üretmez. Tüm camiamızda rahatlama oldu. Buna bizler de dahil transferde başarılı olamadık hocamız da başarılı olamadı. Avrupa’da Türkiye’de yaşandığı gibi şampiyonluktan sonra performans düşüklüğü meydana geldi. Bizim de kabul ettiğimiz gerçek. Onu bunu yaptık diye bir sebep yok. Böyle yaşandı keşke yaşanmasaydı. O dönemki başkan da ben de yaşanmasını istemezdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler