Galatasatray'ın efsane isminden Trabzonspor'un yeni transferine övgüler

Rumen Eski Futbolcu Adrian Ilie'den Trabzonspor'un yeni transferi Denis Dragus için büyük övgüler.

Galatasatray'ın efsane isminden Trabzonspor'un yeni transferine övgüler

Galatasaray ve Beşiktaş'ta forma giymiş olan eski Rumen futbolcu Adrian Ilie, Trabzonspor'un yeni transferi Denis Dragus hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ilie, genç oyuncunun Trabzonspor formasıyla büyük bir çıkış yapacağını ve kariyerinde önemli bir sıçrama gerçekleştireceğini belirtti.

"25-30 Milyon Euro Değerinde Bir Oyuncu Olacak"

Denis Dragus'un Trabzonspor'da oynayarak kendini kanıtlayacağını ve değerine değer katacağını söyleyen Adrian Ilie, "Trabzonspor'a giderek 20 gol atmasını ve 20 milyon Euro'luk bir transferden sonra İngiltere ya da Almanya'ya gitmesini bekliyorum. Kaliteli bir takımda oynayacak ve 25-30 milyon Euro değerinde bir oyuncu olacak," ifadelerini kullandı.

Adrian Ilie, Dragus'un yeteneklerine güvendiğini ve Trabzonspor'un bu transferle önemli bir kazanç elde edeceğini vurguladı. Trabzonspor taraftarları ise bu açıklamalar sonrası Denis Dragus'un performansını büyük bir merakla beklemeye başladı.

dragus.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler