Gündem yaratacak sözler! "Trabzonspor ile TFF karşı karşıya gelebilir"

Okan Çıtlak ve Gökmen Şahin, Trabzonspor gündemine dair yorumlarda bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 3. hafta erteleme maçında Kayserispor'u konuk etti. Bordo mavililer rakibiyle 2-2 berabere kaldı.

Haber61 editörü Okan Çıtlak ve Haber61 yorumcusu Gökmen Şahin, bordo mavili takımın Kayserispor maçı performansını Haber61 TV ekranlarında yayınlanan "Saha Kenarı" programında yorumladı.

Haber61 yorumcusu Gökmen Şahin, Trabzonspor'un Beşiktaş ve Kayserispor maçlarında hakem performansları ile zarar gördüğünü ifade ederek, "Hakemlerde şöyle bir şey oluştu: "TFF Başkanı Trabzonlu, Trabzon'a geliyoruz, baskı altında değiliz" diye öz güvenle maça çıkıp hata yapıyorlar. Trabzon'a tecrübeli hakemler gönderilmeli. Trabzonspor bu süreçten ciddi zararlar görebilir. Bu böyle devam ederse; Trabzonspor, TFF ile de ciddi sorunlar yaşayabilir. "TFF Başkanı Trabzonlu ama biz baskı altında kalmayız" diye bir düşünce varsa, yandık" dedi.

hakem1.webp

Gökmen Şahin'in değerlendirmeleri şu şekilde;

"Oyuncu gelip hakemin eline vuruyor ama oyundan atmıyor"

Mehmet Türkmen belki gelecekte iyi hakem de olabilir ama kritik kararlar verdi. Oyuncu gelip hakemin eline vuruyor ama oyundan atmıyor. Kaleci 3 defa oyunu yavaşlatmak için her şeyi yaptı ama kart göstermedi. Maç durdu, 4 dakika hakemin telsizini bekledik. Kayserisporlu futbolcular sakatlıktan yattı. Normalde maçta hiçbir şey olmasa hakemler zaten maçı 5 dakika uzatıyor.

"Değişimi kimle yapacağına dikkat etmesi gerek"

Bu işlerin sorumlusu her kimse, TFF ya da MHK bir çözüm bulmalı. Elbette TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un dengelerini en iyi bilen insanlardan bir tanesi.

Hacıosmanoğlu iyi niyetli, adaletsizliği kaldıracağını söylüyor. Kendisine de güveniyoruz ama etrafındaki insanlara da bakması gerek. Değişimi kimle yapacağına dikkat etmesi gerek. Arka bahçede nelerin konuşulup döndüğünü biliyoruz. Lobileri de biliyoruz.

hakem2.webp

"Nasıl bir cesaret bu?"

Ertuğrul Doğan sürekli hakemlerle ilgili konuşan bir başkan değil. Beşiktaş maçı sonrası "Hakemler konusunda dikkat edilsin" diyor ve buna bir önlem alınmıyor. Nasıl bir cesaret bu? Hakemin Süper Lig'de 7 maçı var. Bunun kriteri ne? Neye göre gönderiyorsunuz bu maça? Trabzon'a bu tür hakemleri göndererek hakemleri de bitirirler.

"Trabzonspor, TFF ile de ciddi sorunlar yaşayabilir"

Hakemlerde şöyle bir şey oluştu: "TFF Başkanı Trabzonlu, Trabzon'da baskı altında değiliz" diye öz güvenle maça çıkıp hata yapıyorlar. Trabzon'a tecrübeli hakemler gönderilmeli. Trabzonspor bu süreçten ciddi zararlar görebilir. Bu böyle devam ederse; Trabzonspor, TFF ile de ciddi sorunlar yaşayabilir ve karşı karşıya gelebilir. "TFF Başkanı Trabzonlu ama biz baskı altında kalmayız" diye bir düşünce varsa, yandık.

Evet, Trabzonspor kötü. Bunu kabul ediyoruz. Bizim sıkıntımız zaten bize yetiyor. Bir de bu tedavi sürecinde siz bizi etkilemeyin. Bu şekilde Trabzonspor, TFF ve MHK ile ciddi sorun yaşar. Hakemler öz güvenle Trabzon'a geliyor ve hatalar yapıyorlar. Son 2 maçta da bunu görüyoruz.

hakem3.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler