Trabzonspor'un, yarın Süper Lig’in 25. haftasında Akhisar ile oynayacağı kritik karşılaşmayı deneyimli hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.
Uğurlu daha önce Bordo- Mavili ekibin 15 maçında düdük çalarken, Fırtına bu maçların 8’inde sahadan galibiyetle ayrıldı.
Trabzonspor, geride kalan 7 mücadelenin 4’ünü kaybederken, 3’ünde de beraberliğe razı oldu.
Hakem Yaşar Kemal Uğurlu benim en güvendiğim, bizim maçlarda görevlendirilmesini istediğim hakem idi. En son Antalya’da oynadığımız maça kadar. O maçta hakem Yaşar Kemal, bizi yakmıştır. Bu davranışı kendisine hiç yakıştıramadım. Bunu neden yaptı anlamış değilim. Hani bizde moraller yükselir, zirveyi tehdit (!) etmeye niyetlenirsek birazcık budanmamız gerekiyor bazen. Galiba öyle bir şeyler oldu diye aklıma geliyor, başka bir şey düşünemiyorum. Neyse bu maçtaki tutumunu göreceğiz. Çok merak ediyorum gerçekten.
Yanıtla (0) (0)