İngiltere'de sezonun en iyisi seçilmişti! "Trabzonspor'a geliyor" iddiası

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un, Hoedt için önemli mesafe kaydettiği öne sürüldü.

İngiltere'de sezonun en iyisi seçilmişti! "Trabzonspor'a geliyor" iddiası

Stopere 2 takviye birden yapmak isteyen Trabzonspor, bu transferi Macaristan kampına yetiştirememişti. Görüşmeleri hızlandıran Bordo-Mavili yönetim, Wesley Hoedt için yoğun uğraş veriyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın istediği gibi hem tecrübeli hem hava hakimiyeti yüksek hem de geriden oyun kurma becerisi üst düzey olan Hollandalı stoper ile kurulan temaslarda büyük oranda anlaşma sağlandığı iddia edildi.

trabzonspor-icin-hoedt-iddiasi-2.webp

İlk etapta tecrübeli oyuncusunu satmak istemeyen Watford ise 1 sene kontratı kaldığı için Trabzonspor ile pazarlık masasına oturdu. İki ekip arasındaki pazarlıklarda önemli mesafe alındığı ve görüşmelerin son aşamaya geldiği öne sürüldü.

Geride bıraktığımız sezon Championship’in en iyi 11’ine seçilen Hoedt, 44 maçta forma giyerken 3 gol atıp, 3 de asist yapmıştı.

Bordo-Mavililer, 1.92 boyundaki stoperin transferini hafta içinde sonuçlandırmayı hedefliyor. Hoedt, Hollanda Milli Takımı’nda ise kariyeri boyunca 6 karşılaşmada görev aldı.

Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler