İtalyan ekibinden Trabzonspor’un yıldızına kanca! 10 Milyon Euroluk teklif

Trabzonspor’un yıldızı Mendy’e İtalyan kulübü Torino talip oldu.

İtalyan ekibinden Trabzonspor’un yıldızına kanca! 10 Milyon Euroluk teklif

İtalya Ligi takımlarından Torino'nun, Trabzonspor'un yıldız ismi Batista Mendy için devreye girdiği öğrenildi. Çizme temsilcisinin, başarılı oyuncu için yaklaşık 10 milyon Euro'ya ulaşan bir teklif yapacağı kaydedildi.

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezonun başında Angers'den 4 milyon 400 bin Euro'ya kadrosuna kattığı Batista Mendy, hem geçtiğimiz sezon hem de bu sezon oynadığı maçlardaki performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Özellikle Crystal Palace'ın bir süre önce kadrosuna katmak için girişimde bulunduğu ancak teklifinin yetersiz bulunmasından sonra beklemeye geçen Ada ekibi dışında iki İtalyan kulübü de Trabzonspor'un kapısını çaldı.

Fırtına ile resmi görüşmelere başlayan Torino'nun Batista Mendy için bonuslarla birlikte yaklaşık 10 milyon Euro'ya ulaşan bir teklif yapacağı, henüz ismi açıklanmayan bir başka İtalyan kulübünün ise Karadeniz ekibine fiyat sorduğu öğrenildi.

Trabzonspor'un satmayı düşünmediği Mendy için tekliflerin resmiyete dökülmesi durumunda bir değerlendirme yapması bekleniyor.

Kaynak:Takvim

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler