Kızılay'dan Trabzonspor'a teşekkür ziyareti

Türk Kızılay Ortahisar Şubesinden Trabzonspor'a teşekkür ziyareti.

Kızılay'dan Trabzonspor'a teşekkür ziyareti

Türk Kızılay Ortahisar Şubesi yönetimi, “Birbirimize Candan Bağlıyız. Sen de Bağışçımız Ol, İhtiyacı Olan Milyonları Hayata Bağlayalım” adlı kampanyaya desteklerinden dolayı Trabzonspor'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Trabzonspor’un desteği ile kan bağışı kampanyasına katılımın daha da çok arttığına dikkat çeken Türk Kızılay Ortahisar Şube Müdürü Zübeyir Efendioğlu, Asbaşkan Zeyyat Kafkas ve Yönetim Kurulu Üyesi Ceyhun Eskici ile görüşerek, “Trabzonspor Kulübü Başkanı Sayın Ertuğrul Doğan, kampanyamıza 1000 adet forma hediye ederek destek oldu. Her zaman yanımızda olan Başkan Doğan ve Trabzonspor Yönetim Kurulu üyelerine kurumumuz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

turk-kizilayi.jpg

Asbaşkan Zeyyat Kafkas da, “Hayat kurtaran kan bağışı kampanyasına, Başkanımız Sayın Ertuğrul Doğan’ın direktifleriyle bütün yönetim kurulu olarak katıldık. Bu tür sosyal sorumluluk projelerinde Trabzonspor her zaman yer alacaktır” dedi.

Ziyaret sonunda Türk Kızılay Ortahisar Şube Müdürü Efendioğlu, Başkan Ertuğrul Doğan adına Asbaşkan Kafkas’a teşekkür plaketi ve Kızılay gönüllü yeleği hediye etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler