Kültür Yolu Festivali, Trabzon dinâmiklerini hiçe saymakla eleştiri konusu oluyordu. Buna bir yenisini daha eklendi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Trabzon’da düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin ikinci gününde sahnede, Türk halk müziği sanatçısı Resul Dindar yer aldı.
Sahnesinin büyük kısmında üzerinde Trabzonspor forması yer alan Resul Dindar, "Kimsenin kafası karışmasın, ben Trabzonsporluyum. Rizeli, Artvinli, Trabzonlu hepimiz biriz. Ama ben Trabzonsporluyum" ifadelerini kullandı.
"Festivalde Trabzonspor'a sansür mü var?"
Resul Dindar'ın Trabzonspor formasıyla sahnede yer aldığı anlar, Kültür Yolu Festivali basın ekibinin servis ettiği fotoğraflarda yer almazken, bu olay birçok kişi tarafından "Festivalde Trabzonspor'a sansür mü var" şeklinde yorumlandı.
Daha önce de Trabzon ve Trabzonspor şehrine hakaretler içeren paylaşımı ortaya çıkan Baki Asiltürk, Kültür Yolu Festivali'nde "Trabzon'a Değer Katanlar" programında konuşmacı olarak yer almış ve bu karar tepki çekmişti.
İşte konser ile ilgili servis edilen o fotoğraf kareleri;
Kaynak:
Kalbimize sansür vursanıza içimizden bu sevgiyi alacak dünyada kimse yok varmı lan inadına TRABZONSPOR İNADINA BORO MAVİ DUYAN DUYMAYANA ANLATSIN ANLADINIZ MI LANNNNNNN
Yanıtla (0) (0)Trabzonlu ektiğini biçiyor bu insanlara % 74 oy verirseniz size bunlar hediye olarak geri dönüyor. Bence daha fazla zülüm etmeliler..
Yanıtla (21) (10)Bunların sayesinde çok daha 2011 gibi kupalarımız çalınır.
Yanıtla (5) (1)Acaba senin partinin IBB baskaninin aciklamasini biliyormusun TS hakkinda 2010/11 sezonu icin ve SIKECIYI ilk ceza evinde ziyaret eden kisiyi? Siyasetci dedigin yalanin tam uc noktasi. Bunun partisi yok ama siz kafayi partilerle yemisiniz. Herkes cikari icin satamayacagi bir sey yok. Bu tompumun AHLAKI bozulmus.
Yanıtla (4) (2)Mesele vatansa Spor takımları teferruattır :)
Yanıtla (1) (1)Trabzon ne ektiyse onu biciyor.Dogrudur Kiluçdaroglu 3 Tenmuzda Azizin yanina koşmuştu.Fenerbahce şike yapmamiştir söyleyip oy toplamaya calişmişti.Biz unutmayiz.
Yanıtla (4) (0)Hani şu trabzonluyum deren bakanlar nerde
Yanıtla (5) (1)Memleketine neden sahip cikamiyorlar
Uyanin benim guzel memleketinin insanlara
Bunlarin işi gucu Trabzonspor kullanmak
Ama korumaya sira gelişimi hiç bir vekilin
Sesi cikmazzz
Bir daha bu program Trabzon da yapılmasın. Trabzonspor demek Trabzon demek, bunu engelleyen hiç kimseyi şehre almayın. Bu ne düşmanlık?
Yanıtla (10) (1)