Kültür Yolu Festivali basın ekibinden Trabzonspor sansürü!

Kültür Yolu Festivali basın ekibi, sahneye Trabzonspor formasıyla çıkan Resul Dindar'ın o anlarına dair karelere yer vermedi.

Kültür Yolu Festivali, Trabzon dinâmiklerini hiçe saymakla eleştiri konusu oluyordu. Buna bir yenisini daha eklendi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Trabzon’da düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin ikinci gününde sahnede, Türk halk müziği sanatçısı Resul Dindar yer aldı.

Sahnesinin büyük kısmında üzerinde Trabzonspor forması yer alan Resul Dindar, "Kimsenin kafası karışmasın, ben Trabzonsporluyum. Rizeli, Artvinli, Trabzonlu hepimiz biriz. Ama ben Trabzonsporluyum" ifadelerini kullandı.

"Festivalde Trabzonspor'a sansür mü var?"

Resul Dindar'ın Trabzonspor formasıyla sahnede yer aldığı anlar, Kültür Yolu Festivali basın ekibinin servis ettiği fotoğraflarda yer almazken, bu olay birçok kişi tarafından "Festivalde Trabzonspor'a sansür mü var" şeklinde yorumlandı.

Daha önce de Trabzon ve Trabzonspor şehrine hakaretler içeren paylaşımı ortaya çıkan Baki Asiltürk, Kültür Yolu Festivali'nde "Trabzon'a Değer Katanlar" programında konuşmacı olarak yer almış ve bu karar tepki çekmişti.

İşte konser ile ilgili servis edilen o fotoğraf kareleri;

t1.webp

t2.webp

t3.webp

t4.webp

t6.webp

t7.webp

t8.webp

t9.webp

r1.webp

r2.webp

r3.webp

r4.webp

r5.webp

r6.webp

r7.webp

r8.webp

r10.webp

r11.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler