Mehmet Büyükeşi'nin listesinde Trabzonsporlu eski yönetici de yer aldı

TFF seçimlerinde listesi belli olan Mehmet Büyükekşi, listesinde Trabzonsporlu eski yöneticisi Yalçın Orhan'a da yer verdi.

Mehmet Büyükeşi'nin listesinde Trabzonsporlu eski yönetici de yer aldı

TFF'de yeni başkan belli oluyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu, delegelerin katılımıyla gerçekleştiriliyor.

Genel kurulda İbrahim Hacıosmanoğlu ve Mehmet Büyükekşi yarışıyor.

Yalçın Orhan yeni dönem için de listede

Her iki adayın da listesi belli olurken, Mehmet Büyükekşi mevcut yönetimde 2. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi ve İdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak yer alan Trabzonspor eski yöneticisi Yalçın Orhan'a yeni dönem için de listesinde yer verdi.

orhan-da-listede-1.webp

İki adayın listeleri

TFF Başkan Adayı Mehmet Büyükekşi'nin asil listesinde yer alan isimler ise şu şekilde: “Mustafa Eröğüt, Alkın Kalkavan, Yalçın Orhan, Müslüm Özmen, Hamit Altıntop, Ali Düşmez, Volkan Can, Ruşen Çetin, Haluk Kalyoncu, Ramazan Üçdan, Şafak Müderrisgil, Talat Papatya, Yunus Egemenoğlu, Veysel Bilen.”

Buna göre TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetim kurulu asil listesi şöyle:
“Mecnun Otyakmaz, Bayram Saral, Zehra Neşe Kavak, Lale Cender, Fuat Gökdaş, Cengiz Gökay, Zafer Bahadır Saraç, Mevlüt Aktan, Bayram Akgül, Hasan Surözü, Ceyhun Kazancı, Mustafa Temel Bozbağ, Ural Aküzüm, Bilal Aslan.”

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler