Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Kaya, Süper Lig'de fikstür çekimi sonrası Haber61'e değerlendirmelerde bulundu.
Kaya, ilk haftada Sivasspor'a deplasmanına gitmelerinin avantaj olduğunu ifade ederek, "Daha önce kar kış gidiyorduk. Bu kez avantaj oldu. Yazın gidiyoruz" dedi.
"Maalesef spekülasyonlar devam ediyor"
Muşspor'un, TFF Başkanlık seçimlerinde İbrahim Hacıosmanoğlu'nu desteklediği iddialarına dair de yanıt veren Kaya, "Ben Muşspor'u bırakalı 1 ay oldu. Maalesef spekülasyonlar devam ediyor. Trabzonspor'da ise Başkanımız Ertuğrul Doğan ne karar alırsa, ben ona koşulsuz şartsız uyacağım. Başkanımız kime destek verirse benim desteğim sonuna kadar onundur" şeklinde konuştu.
Kaynak:
insana en yakınından fayda olmaz yaşayıp göreceğiz
Yanıtla (0) (0)bu is artik kimsenin onayina kalmadi ve trabzonspor tabiki osman oglunu desteklemeli kendi evladi varken baskasina destek verirse ben bu ts yi birakirim cunku ozaman ts de trabzonluluk kalmamistir ve trabzonlu dusmanlarinin elinde demektir bazi supelerim var zaten bu sehirin cocuklarindan cok baskasina deger vermesi de yanlis once lik trabzonludan yana olmali gerisi fuzulidir.ben boyle dusunurum.trabzonlu
Yanıtla (0) (0)Haciosmanoglu kazansa lige adalet gelir, hakem cetesi coker, umarim kazanir
Yanıtla (4) (1)Reis tekrar bylockcu buyukeksi gelsin istedi galiba. Karşısına kazamayacak gostermelik aday olarak Hacıosmanoğlu nu çıkardılar.
Yanıtla (2) (1)MUŞ SPORA TFF KALMIŞSA FUTBOL BİTMİŞTİR
Yanıtla (0) (3)