Trabzonspor'dan ayrılacak olan Okay Yokuşlu'nun, Celta Vigo ile 5 yıllık anlaşma sağladığı belirtildi.
Trabzonspor'da olduğu gibi İspanyol ekibinde de 5 numarayı giyecek olan başarılı oyuncu için resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.
(Beinsports)
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Serdar Atilla / 15 Haziran 2018 Cuma 00:56
Oyuncunun aidiyet duygusu yok. Takimin ortami cok kötüleşmiş. Kendisi acisindan kalmasini gerektiren bir gerekce yok.
İho&usta ve avaneleri bitirdi kulubu. On sene ayaga kalkamaz.
Yanıtla (0) (0)
erol kırkgul / 15 Haziran 2018 Cuma 02:27
okay yokuslu bu sana formayakısmadı trapzonspor u ucuza sattın olmadı
Yanıtla (0) (0)
Savatanica / 15 Haziran 2018 Cuma 10:12
Celta Vigo öyle rüyaların takimi degil.Sirf Ispanya da oynamak için gitmiş belli.Ama böyle büyük liglerin siradan takimlarina gidip kaybolmuş onlarca örnek var.Hatta o ruyalarindaki sicramayi kaydedip daha iyi takima giden sadece 1-2 Turk oldu.Umarim yanilirim da basarili olur.
Yanıtla (0) (0)
Tarik ören / 15 Haziran 2018 Cuma 13:29
Hayirli olsun okay. Bizde iyi isler yaptin. Burda seni suclu gören taraftartarlar duygusal olmaya gerek yok. Maddeyi koyarken düsüncekti usta. Türkiye ligi bitmis tabiki gidicek. Yusuf ve abdül kadir de gider InsAllah.
Yanıtla (0) (0)
Mustafa / 15 Haziran 2018 Cuma 16:59
Küçülmeye devam Özkan Sümer 20 oyuncu alır 2 tanesi tutar 6 milyon Euro yerine 30 gider
Oyuncunun aidiyet duygusu yok. Takimin ortami cok kötüleşmiş. Kendisi acisindan kalmasini gerektiren bir gerekce yok. İho&usta ve avaneleri bitirdi kulubu. On sene ayaga kalkamaz.
Yanıtla (0) (0)okay yokuslu bu sana formayakısmadı trapzonspor u ucuza sattın olmadı
Yanıtla (0) (0)Celta Vigo öyle rüyaların takimi degil.Sirf Ispanya da oynamak için gitmiş belli.Ama böyle büyük liglerin siradan takimlarina gidip kaybolmuş onlarca örnek var.Hatta o ruyalarindaki sicramayi kaydedip daha iyi takima giden sadece 1-2 Turk oldu.Umarim yanilirim da basarili olur.
Yanıtla (0) (0)Hayirli olsun okay. Bizde iyi isler yaptin. Burda seni suclu gören taraftartarlar duygusal olmaya gerek yok. Maddeyi koyarken düsüncekti usta. Türkiye ligi bitmis tabiki gidicek. Yusuf ve abdül kadir de gider InsAllah.
Yanıtla (0) (0)Küçülmeye devam Özkan Sümer 20 oyuncu alır 2 tanesi tutar 6 milyon Euro yerine 30 gider
Yanıtla (0) (0)