Onuachu'nun aklı fikri Trabzonspor'da! Bu kez de forma...

Trabzonspor'da kiralık sözleşmesi biten Onuachu, sosyal medyadan bordo mavili takıma dair detaylar içeren paylaşımlarına devam ediyor.

Onuachu'nun aklı fikri Trabzonspor'da! Bu kez de forma...

Trabzonspor'da Southampton'dan kiralanan ve geride kalan sezonda gösterdiği performansla parmak ısırtan Paul Onuachu, sosyal medyada bordo mavili takımla ilgili paylaşımlarını sürdürüyor.

Kiralık sözleşmesi bitmesine karşın kulüplerin anlaşması halinde yeniden Trabzonspor forması giymek istediğini açıklayan Onuachu, sosyal medya üzerinden bordo mavili takımın amblemini de taşıyan bir doğum günü pastası ile poz vermişti.

Nijeryalı oyuncu bu kez de, arkadaşına hediye ettiği Trabzonspor formasını sosyal medya üzerinden paylaştı.

Başkan Doğan: "Onuachu için beklemedeyiz"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan yıldız oyuncu için yaptığı açıklamada, "Onuachu bizde kalmak istediğini söyledi. Kulübüne de bunu iletti. Kulübü 15 milyon Euro istiyor. Biz kiralamak istiyoruz ve görüşmeler sürüyor. Başka alternatifler de var. 2 santrfor da alabiliriz. Onuachu için beklemedeyiz. Kulübü üstünde, oyuncu ile baskı oluşturup inşallah kadromuza katmak istiyoruz. Transfer bir süre daha alacakmış gibi duruyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler