Onuachu'dan Trabzonspor taraftarını heyecanlandıran paylaşım

Trabzonspor'un yeniden kadrosuna katmak istediği Onuahcu'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Onuachu'dan Trabzonspor taraftarını heyecanlandıran paylaşım

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları aralıksız olarak sürüyor.

Nwakaeme, Dragus, Ozan Tufan, Barisic, Lundstram ve Cihan Çanak takviyesi ile kadrosunu güçlendiren bordo mavililerde birçok mevki için girişimler devam ediyor.

Trabzonspor'un transfer yapmayı planladığı mevkilerden biri de santrfor. Bordo mavili yönetim, geride kalan sezonda kiralık olarak takımda forma giyen Onuachu için Southampton ile temaslarını sürdürüyor.

İlk etapta indirime yanaşmayan İngiliz ekibinin inadı, Onuachu'nun bordo mavili formayı giyme konusundaki ısrarı sonrası kırıldı. Taraftarlar arasındaki pazarlıkların hız kazandığı da gelen haberler arasında.

Onuachu'dan heyecanlandıran paylaşım

Trabzonspor'da Macaristan kampı sonrası futbolculara 3 gün süreyle izin verilmişti. Bordo mavili takımın yeniden kadrosuna katmak istediği Ounachu, yakın arkadaşı olan Batista Mendy ile birlikte olduğu bir fotoğraf karesini paylaştı.

Onuachu'nun, Mendy ile birlikte paylaştığı fotoğraf karesi taraftarlarda heyecan yarattı. Nijeryalı oyuncu daha önce de Trabzonspor detaylı çok sayıda paylaşımla gündeme gelmişti.

onuachu-paylasim-1.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler