Ozan Tufan sahalara gümbür gümbür döndü: İstatistikleri patlattı

Ozan Tufan, sakatlık dönüşünde Başakşehir maçında parladı! 90 dakika sahada kalan tecrübeli oyuncu, şut, gol beklentisi ve kilit pas istatistiklerinde takımının en iyileri arasında yer aldı.

Ozan Tufan sahalara gümbür gümbür döndü: İstatistikleri patlattı

Sezon başında Hull City’den transfer edilen Ozan Tufan, yaşadığı sakatlığın ardından Başakşehir maçında sahalara tam anlamıyla geri döndü. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, 90 dakika sahada kalarak takımının en iyileri arasında yer aldı.

Başakşehir Maçının En İyilerinden

Başakşehir karşılaşmasında etkili bir performans sergileyen Ozan Tufan, birçok önemli istatistikte ön plana çıktı.

Maçta; En fazla şut çeken, en yüksek gol beklentisine sahip olan, en çok kilit pas atan isimlerden biri olarak dikkat çekti.

Ozan Tufan’ın sahada gösterdiği bu yüksek performans, ilerleyen haftalarda takımının başarısına büyük katkı sağlayacağının sinyallerini veriyor.

Özellikle orta sahadaki etkili oyunuyla dikkat çeken tecrübeli oyuncunun, formunu daha da artırarak takımına daha fazla katkı sağlaması bekleniyor.

Kaynak:Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler