Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ve gazeteci Haluk Ayyıldız, Haber61 ekranlarında yayınlanan "Spor Gündemi" programında, Trabzonspor'un Rizespor'u 2-0 mağlup ettiği maça dair değerlendirmelerde bulundu.
Haluk Ayyıldız, Papara Park’ta konuk ekip taraftarlarının duvar, koltuk ve tuvaletlere zarar vermesine tepki gösterdi. Ayyıldız, yaşananların kabul edilemez olduğunu belirterek, “Trabzonspor - Rizespor maçlarında deplasman taraftarı olmasın. Bu nasıl bir hınçtır?” ifadelerini kullandı.
Ayyıldız'ın değerlendirmesi şu şekilde:
"Trabzonspor - Rizespor maçlarında deplasman taraftarı olmasın. Bu nasıl bir hınçtır?
İlk yarıda Trabzonspor'un Rize'ye 3-1 mağlup olduğu maçta 'Trabzonspor kümeye' diye bağıranlar oldu. Ben de o dönem bir yazı yazmıştım: 'Trabzonspor küme düşen taraf olmaz, siz kendinize bakın' diye. Gelinen noktada bakın durum nereye geldi."
Kaynak: