Rıza Çalımbay mağlubiyet sonrası Trabzonspor maçını örnek gösterdi! "Aynı şekildeydi..."

Hatayspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sivasspor'a mağlup oldukları mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.

Rıza Çalımbay mağlubiyet sonrası Trabzonspor maçını örnek gösterdi! "Aynı şekildeydi..."

Süper Lig’in 9’uncu haftasında Sivasspor, sahasında konuk ettiği Hatayspor’u 3-2 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Hatayspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay değerlendirmelerde bulundu.

"Trabzonspor maçı da aynı şekildeydi"

Hatayspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay yaptığı açıklamada, "İyi oynadık. Gerçekten iyi oynadık. Bu bizim üçüncü, dördüncü maçımız. Yani biz de geç geldik zaten. Ama bugünkü oyuncularımızın oyunundan ben çok memnunum. Bundan önce Trabzonspor maçı da keza aynı şekildeydi. Orada da bir sürü gol kaçırdık. Bunda da gol kaçırdık. En üzücü olan şeylerden bir tanesi de yediğimiz gollerin hepsi de ölü toptan. En çok ona üzüldük. Tabii ki buradan en kötü berabere ayrılabilirdik. Bizim bir de en son üzüldüğümüz basit bir şey ama hakem arkadaşımızın yaptığı, bizim üçüncü yediğimiz golle top kornere çıktı dedi, oysa kornere çıkmıyor, auta çıkıyor. Orada bize bir gol oldu. Sonucu etkileyen bir gol oldu. Ama her şeye rağmen güzel bir lig maçı oldu. Benim için de tabii ki ayrı bir şey Sivas'ta gelip tekrar maç yapmak çok iyiydi. Kaybettiğimiz için üzgünüz, ama oynanan oyundan ben memnunum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler