Saatler kala Trabzonspor'da meraklı bekleyiş! Yeni transfer...

Transfer sezonunun kapanmasına çok az bir süre kala gözler Trabzonspor'a çevrildi.

Saatler kala Trabzonspor'da meraklı bekleyiş! Yeni transfer...

Yeni sezon öncesi kadrosuna 14 takviye yapan Trabzonspor, transfer döneminin kapanmasına 48 saatten kısa bir süre kala hareketsizliğini sürdürüyor.

Bordo-mavililer, kadrosuna birçok yıldız ismi katarken, transfer sezonunun bitmesine iki gün kala yeni bir hamle yapıp yapmayacağı merak konusu.

Sezona Muhammed Cham, Serdar Saatçı, Simon Banza, Pedro Malheiro, Cihan Çanak, Ozan Tufan, Aresniy Batagov, Denis Dragus, Okay Yokuşlu, John Lundstram, Borna Barisic,Stefan Savic ve Antony Nwakaeme, isimlerini kadrosuna katarak başlayan Trabzonspor, transfer sezonun kapanmasına 2 gün kala sessizliğini devam ettiriyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu sezon uygulayacağı 14 yabancı oyuncu kuralı sebebiyle Maxi Gomez, Dimitrios Kourbelis, Monstasser Lahtimi, Taxiarchis Fountas, Joaquein Fernandez ve Ognejen Bakic, ile yollarını ayıran Trabzonspor, Tonio Teklic, Rayyan Baniya ve Mahmoud Trezeguet'i de kiralık olarak başka takımlara yollamıştı.

Kadrosunda tam 14 yabancı oyuncu bulunduran Bordo-mavililerin kadrosuna yabancı oyuncu takviyesi yapabilmesi için 1 yabancı oyuncu ile yollarını ayırması gerekiyor.

13 Eylül'de kapanacak transfer sezonunun kapanmasına saatler kala Trabzonspor'da herhangi bir yeni hamle olup olmayacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler