Trabzonspor’un son şampiyon başkanı Sadri Şener dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’un İstanbul'un üç büyük kulübün gelirine yaklaşamadığını belirten Sadri Şener, ancak Trabzon siyasetinin İstanbul’dan güçlü olduğunu söyledi. Beraber çalıştığı Teknik Direktör Ersun Yanal'la ilgili de çok çarpıcı ifadeler kullanan Sadri Şener, soruları şöyle yanıtladı:
-2007'deki üçüncü başkanlık döneminizde çalıştığınız Ersun Yanal'dan pişman mısınız?
“Kendisiyle belli bir dönemden sonra çalıştığıma pişmanım, hele sonrası nefret… Ahmet Ağaoğlu'nu yönetime ben almıştım, kendisini çok severim. Alacak mevzusuyla ilgili ‘Hocayı sen arar mısın?' dedi. Ben de aradım, telefonuma çıkmadı. Sonra icrayla almış. Tolunay'la ikisini sonra gördüm. ‘Parayı iade edin kulübe, 10 milyonu size taksitle ödeyeceğim' dedim.”
-Ünal Karaman'ın gönderilmesi doğru mu? Siz, bu ayrılığı nasıl değerlendiriyorsunuz?
“Ünal ile konuştum. Kendisi ‘Ben geçen seneden beri gitmek istiyordum. Artık buraya kadar geldi' dedi. İyi dedim, hayırlısı o zaman ama benim lafımı dinlersen sezon sonuna kadar hiçbir yerde hocalık yapma. O gitti Rizespor ile anlaştı. Trabzonspor'dan sonra Rize çalıştırılır mı? Ama kendi takdiri.”
-Transferinden pişman olduğunuz futbolcular oldu mu?
“Çok… Kolombiya'dan gidip Teofilo'yu aldık. Şota bize önermişti. Gerçi bize Süper Kupa'yı aldırdı ama… Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın gidişi bizde büyük iz bıraktı. Kötü anılar onlar. Ama şimdiki takım da iyi… Gökdeniz'i iyi paraya satmıştım, onun için de hayırlı oldu.”
-Siyaset ile Trabzonspor'u birlikte tutuyordunuz ve yararlı buluyordunuz. Yine olsanız aynı açıklamayı yapar mısınız?
“Yine olsa yine aynı sözleri söylerim. İstanbul'un 3 büyük kulübünün gelirlerine yaklaşamıyoruz ama Trabzon'un siyaseti İstanbul'dan kuvvetlidir. Trabzonspor'un da bu siyaseti kullanarak yararlanması gayet doğaldır. Yarışmak istiyorsan böyle olmalı.”
-Ağaoğlu ve yönetimini nasıl buluyorsunuz?
“Ahmet iyi ve efendi çocuktur, akıllıdır. Bence gayet iyi de gidiyor. Ben de şu an yönetimin başında olsam Ahmet gibi yapmaya devam ederdim. Ama bu durumlar yeni mali yükler getirecek. Bankalarla yapılandırmayı bir daha yapmaları lazım. Çünkü gelirler sıfıra indi.”
LİG BU HALİYLE TESCİL EDİLMELİ
“Futbolda uzak sosyal mesafe koyamıyorsun ki, kafa göz giriyorsun. Oynanamazdı, ertelenme doğru. Fatih Hoca'yla da aynı görüşteydim. Kendisini aradım, konuştum. Ertelemeyle finansal sorunlar çıkacak ama önce sağlık. Artık bu sene oynanmaz. Nisana girdik. Lig bu haliyle tescil edilmeli.”
ÇİM HOKEYİ BİLE VARDI
“2008 yılında bir sürü branş vardı. Çim hokeyi vardı mesela. Sporun ne olduğunu bilmiyoruz ama böyle bir şube var. ‘Ne kadar şube açarsanız o kadar para alırsınız' bizimkiler de çim hokeyi açmışlar. Sporcusu yok, bir tane hocası vardı.”
Sözcü
Sadri şener Oyuncularını Gsye peşkeş çekip onların şampiyon olmalarına çalışan İstanbul kulübünün yardımcısı oldun Trabzon siyasilerden yararlanıyor muş ne alaka... Konuşmalar tamamen fecaat
Yanıtla (0) (0)He sampiyon trabzon simdi he bos isler bunlar simdi degil baskan gec kaldin aciklsmayi erken yapman lazim di baskanim .siyasette güclüyüz .kim var mesela .isim ver ver baskanim .
Yanıtla (0) (0)Eski baskan dedigin boyle olur.Birdenbire ortaya cikip bir seyler zirvalayan eski baskanlar sadri bey’i ornek almali.
Yanıtla (0) (0)Başkan bırak bu işleri ilk en büyük borçlanma senin döneminde başladı
Yanıtla (0) (0)Sadri Şener büyük başkandır. Şampiyon başkandır. Adamına göre değil, her zaman Trabzonsporludur. Trabzonspor un menfaatini gözetler. Oynanmaycaksa lig tescil edilmek zorunda. ŞAMPİYON TRABZONSPOR. Gocunanın canı cehenneme
Yanıtla (0) (0)Şike sezonu gittin aziz yildirimin yaninda oldun tupcunun federasyonuna oy verdin trabzonun o zaman siyasetcisi yok muydu kupasinin elindan alinmasini engelleyecek. Sen Trabzonunu en aciz duruma dusuren baskandin...
Yanıtla (0) (0)OYNATSALARDA ŞAMPİYONUZ OYNATMASALARDA ŞAMPİYONUZ ALLAHIN SOPASI YOK TAM HAKEMLER TRABZONSPOR U DOĞRAMAYA BAŞLAMIŞLARDI G ANTEP GENÇLERBİRLİĞİ BAŞAKŞEHİR MAÇLARINDAKÏ HAKEM HATALARI KASTÏYDİ
Yanıtla (0) (0)Ağzına sağlık onuru dövmediği kalmış son bursa şanpiyon olduğu sezonda
Yanıtla (0) (0)bu kulubun onursal baskani sadri sener dir
Yanıtla (0) (0)Helal sana ŞAMPİYON BAŞKAN
Yanıtla (0) (0)Yorumların bazılarını çöpün dibene atmak lazım,,yok şuymuş yok onu yapmadın,,yahu bu Trabzon halkı neden kendi insanına böyle düşman,,,Rizeli olsaydı fanatiği olurdunuz,,,,Kısaca,,Sadri Şener en baba Başkandır,,nokta.
Yanıtla (0) (0)Hayati dayı sen futbol bakma istersen
Yanıtla (0) (0)Sen trabzonsporu ihale aldigin aziz yildirimin fenerbahcesiyle karistirdin galiba,biz böyle bir şampiyonlugu istiyomuyuzki lig tescillensin diyosun,bu clubun tarihine leke süren baskan olarak hep kalacaksın,bugun konustugun kadar o dönemdede konusup trabzonsporu savunsaydin o şikeyi izlemez engel llurdun
Yanıtla (0) (0)