Savic ve Okay Yokuşlu Rapid Wien maçında oynayacak mı? Avcı açıkladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, açıklamalarda bulundu.

Savic ve Okay Yokuşlu Rapid Wien maçında oynayacak mı? Avcı açıkladı

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Rapid Wien'i konuk etmeye hazırlanıyor. Müsabaka, 8 Ağustos Perşembe günü Papara Park'ta saat 20.00'de başlayacak.

Bordo-mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı, mücadele öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Avcı, takımın yeni transferleri Stefan Savic ve Okay Yokuşlu'ya ayrı bir parantez açtı.

Yeni transferlerin Rapid Wien maçında yer alıp almayacağı konusunda açıklamalarda bulunan Avcı, "90 dakika oynayıp oynamayacaklarını bilmiyorum ama, fiziksel durumları, gözlemlerimiz ve geldikleri kulüplerden aldığımız veriler antrenmanlardan takip ettiğimiz kadarıyla iyi gözüküyor. Okay milli takımdaydı. Savic'de deneyimli ve tecrübeli. Bugünün profesyonel oyuncuları bizim dönemdeki gibi sıfırda bırakmıyorlar. Aktif çalışmalar yapıyorlar. Maç anında canlı veriler geliyor. Devre arasında 60 dakika, 70 dakika veriler geliyor. O verileri de kullanarak hareket edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler