Sebat Gençlikspor, 3. Lig 4. Grup'ta 28. hafta mücadelesinde Niğde Belediyespor'u ağırladı ve sahadan galip ayrılarak zirve yarışında rakibi Mardin 1969 Spor ile puanlarını eşitledi.
Kırmızı beyazlı ekip, Ortahisar Yavuz Selim Stadı'nda oynanan müsabakaya Taha Ayan, Ertuğrul Usta, Mert Özmen, Burak Can Akıncı, Ziya Alkurt, Burak Özbakır, Gökhan Alsan, Furkan Şan, Samet Bulut, Veysel Sönmezsoy, Muhammet Doğukan Kalkışım 11'i ile başladı.
Trabzon ekibi 26. dakikada Samet Bulut ile öne geçti ve devreyi 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda etkili oyununu sürdüren Sebat Gençlikspor 70. dakika Ziya Alkurt ile 2. golü buldu. Maçta son sözü, 90. dakikada Taha Balcı penaltı golü ile söyledi, Sebat Gençlikspor sahadan 3-0 galip ayrıldı.
Sebat Gençlikspor, Mardin 1969 Spor'un Denizlispor deplasmanında 1-1 berabere kalması sonrası, Mardin ekibi ile puanlarını eşitleyip haftayı 61 puanla kapattı.
Kaynak: