Şenol Güneş, Burak Yılmaz ile karşı karşıya

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, karşı karşıya geliyor. Usta-çırak mücadelesinde futbolseverleri zevkli bir karşılaşma bekliyor.

Şenol Güneş, Burak Yılmaz ile karşı karşıya

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor ile Kayserispor 19 Eylül Perşembe günü Papara Parkta karşı karşıya gelecek. Saat:20:00'de başlayacak karşılaşmayı Mehmet Türkmen yönetecek.

Yardımcılıklarını ise Caner Özaral ve Bersan Duran yönetecek. Bu sezon henüz galibiyetle tanışamayan iki takım moral ararken, bordo-mavililer taraftarı önünde 3 puana uzanan taraf olmayı hedefliyor.

İki takım arasında oynanacak olan mücadale, usta-çırak kapışmasına da sahne olacak. Türk futbolunda önemli yere sahip Şenol Güneş ve Burak Yılmaz isimleri uzun yıllar yan yana mücadele ederken bu kez rakip olarak karşı karşıya gelecekler.

Güneş'in futbol kariyerinde önemli bir yeri olan ve onun altında yetişen Burak Yılmaz, bu kez rakip olarak sahada olacak.

Şenol Güneş , Trabzonspor'da Süper Lig'de başarı için mücadele ederken, Burak Yılmaz da Kayserispor'da üst sıralara ulaşmak için elinden geleni yapacak. Bu karşılaşma, hem Güneş hem de Yılmaz için duygusal bir anlam taşıyor.

Trabzonspor, son haftalarda aldığı beraberliklerle dikkat çekerken, Kayserispor'da 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde ederek bordo-mavililer gibi galibiyetle tanışamadı.

Şenol Güneş'in deneyimi ve Burak Yılmaz'ın genç enerjisi arasındaki bu mücadele, futbolseverlere heyecanlı bir maç izletmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler