Şenol Güneş Ozan Tufan için konuştu! "İtmeyi abartamadı..."

Trabzonspor'da Şenol Güneş, Konyaspor maçı sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 7. hafta müsabakasında Konyaspor'u konuk etti ve sahadan 3-2 galip ayrıldı. Bordo mavili takımı galibiyete taşıyan goller Visca ve Banza'dan(2) geldi.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş maç sonu basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Güneş'in açıklamaları şu şekilde;

5 maçtır kazanmıyorduk. 6. maçta kazandık. İstekliydik. Kontrolümüz vardı, golü de bulduk.

Rakibe uzak oynuyoruz. Kenardan gelen ortalar ve verilen pozisyonlar sıkıntı ama kazanarak devam etmek önemli.

Eksikleri gören bir takım olarak, emeklerimiz karşılığında 3 puan almak güzel. Sonraki maçı kazanmamız için çok çalışmamız gerek. Hatay maçını da kazanırsak çok şeyin olumlu olacağını düşünüyorum.

Kazansak da kaybetsek de coşkulu oynamalıyız. Arzu ettiğimiz şey bu. Eksikleri konuşacağız, bugün de eksikler vardı. Bunlar düzelecek. 4'ü 5'i yakalıyorsan atacaksın.

Her şeyi yerinde ve zamanında yapmak gerek. Bugün geçmişe nazaran daha iyiyiz ama çok çok mesafemiz var.

Visca ve Tony'nin katkı yapması önemli. Banza gol attı ama daha iyi oyunlar oynayacağını düşünüyorum. Cham da yetenekli ama şu an dağınık. Oturursa yeteneği değerlenir. Piyasada çok fazla yetenekli oyuncu var.

Elimizdeki oyuncularla eksikleri gidermeye çalışacağız. Biraz daha sonuçlara odaklı olduk maalesef. Kazanınca alınganlık ve kırılganlık daha az oluyor. Bundan dolayı galibiyet de iyi oldu. Bu akşam mutluyuz. Yarından sonra Hatay maçına hazırlanacağız.

Futbolcuları risk edemeyiz. Sakatlıktan tam olarak dönmeyen oyuncuları tamamen de kaybedebiliriz.

Oyunculara doğruları anlatmak ve kendilerini geliştirmeye ihtiyaç var. Oyuncular sorunlu değil ama başarı için daha çok çalışmaya ihtiyaç var. Emek verdik ve bugün kazandık. Yarın izin verdim ama yarın da düşünecekler. Benim için oyuncunun yürekten oynaması önemli.

Penaltı pozisyonunu görmedim. Gereksiz, neyle tarif edeceğim onu. Hata bile diyemiyorum ona. Düzeltecek.

Uyumlu oyuncuları tercih etmeye çalıştım. Değişiklik yapınca bireysel işler var ama dağınıklık da var. Serdar girdi, ne kadar iyi oynadı? Sadece Serdar için söylemiyorum bunu. Mendy dinamik ama bazen topla oynarken riskli şeyler yapabiliyor. Ortada da oynarken yapabiliyor bunu. Serdar mı Mendy mi, şu anda Mendy'i düşünüyorum.

Ozan'a itme oldu, itmeyi abartamadığı için yanlış yaptı galiba. Bileği döndü. Yırtık var galiba. Bakacaklar. Her geçen gün daha iyi olacaktı. İnşallah toparlar, döner.

Detaylar geliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler