Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor, Alanyaspor'un konuğu olacak. İki takım lig'de 17. kez karşılaşacaklar.
İki takım 30 Kasım Cumartesi günü saat:19:00'da GAIN Park Stadyumunda karşılaşacak. Burak Pakkan'ın düdük çalacağı müsabakada Serkan Çimen ve Mehmet Akıncık yardımcılıklarını yapacak.
Ev sahibi, Alanyaspor Lig'de 11 puan ile 16. sırada yer alırken, rakibi Trabzonspor ise 15 puan ile 10. sırada yer alıyor. İki takımında puana ihtiyacı olduğu müsabakada Trabzonspor, bu sezon ilk deplasman galibiyetini almayı hedefliyor. Alanyaspor ise küme potasından uzaklaşmak istiyor.
17. kez karşılaşacaklar
Trabzonspor ile Alanyaspor bugüne kadar Trendyol Süper Lig'de 16. kez karşılaştılar. Söz konusu maçlarda bordo-mavililer, 5 galibiyet elde ederken rakibi Alanyaspor ise 7 galibiyet elde etti. 4 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda ev sahibi ekip 27 gol atarken, konuk ekip bordo-mavililer ise 22 gol attı.
Alanya'daki maçlar
İki takım arasında Alanya'da oynana 8 maçta ise ev sahibi takımın üstünlüğü bulunuyor. Alanyaspor'un 4 galibiyeti bulunurken Trabzonspor'in ise deplasmanda 2 galibiyet elde etti. 2 maçta beraberlikle sonuçlandı.
Güneş, Alanyaspor'a karşı mağlubiyeti yok
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, daha önce çalıştırdığı Beşiktaş'ın başında Alanyaspor ile oynadığı 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.
Kaynak:

Şenol hoca, başarı havasını atmosferi yakaladı, yeni kadro inşaa eder bir yandan lig de ilk 3 için yarışır , genç dinamik kadro kurgusu 3 5 tane isim yapmış oyuncuyla TS başarılı olur
Yanıtla (0) (0)Yarin fark atar trabzonspor
Yanıtla (0) (0)Alanya'da bileği bükülmüyormuş. Arkadaş hiç mi futbol izlemiyorsunuz? Bu sezon ligin en kötü, zayıf ve kalitesiz kadrosu bizim takımda. Süper ligdeki bütün takımların maçlarını 1 defa izlediğinizde bunu anlarsınız. İnşallah bir mucize olur ve bizim takımdan kat kat güçlü olan Alanyaspor'dan puan alırız, çünkü küme düşmeme mücadelemizde deplasmanda alınan 1 puanın bile çok önemi var.
Yanıtla (3) (0)