Şenol Güneş'in imza töreni için çarpıcı ifadeler! "İstanbul'a da bir mesaj..."

Haluk Ayyıldız, Trabzonspor gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ve spor yorumcusu Haluk Ayyıldız, Haber61 TV'de yayınlanan "Spor Gündemi" programında Trabzonspor'un gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Şenol Güneş için 10 Eylül Salı günü 14.00'te Ganita'da düzenlenecek imza töreni için konuşan Haluk Ayyıldız, "İmza töreni zamanlama olarak anlamlı ve İstanbul'a da bir mesaj" dedi.

Haluk Ayyıldız'ın değerlendirmeleri şu şekilde;

"İmza töreni zamanlama olarak anlamlı ve İstanbul'a da bir mesaj"

Trabzonspor ile kulüp arasında bir ara vardı. Şenol Hoca, gelişiyle birlikte bu mesafeyi kısaltıyor. Beşiktaş maçı öncesi imza töreni yapılacak. İmza töreni zamanlama olarak anlamlı ve İstanbul'a da bir mesaj. Trabzonspor bu anlamlı imza töreninden kazançlı çıkacaktır. Taraftarlar da törene katılacak. Ortaya çıkacak görüntülerle, "Trabzonspor yeninden birleşiyor" şeklinde yorumlar yapılacaktır.

"Dik oyun, organize ve güzel oyun"

Beşiktaş, ardından iç sahada Kayseri ve dış sahada Gaziantep. Trabzonspor buradan 3'te 3 yaparsa önemli. Ama olmazsa da dünyanın sonu değil. Trabzonspor taraftarı şunu görürse; dik oyun, organize ve güzel oyun. O zaman taraftarlar der ki, "Tamam, bu takımda güzel şeyler olacak" der.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler