Şenol Güneş'in kardeşi Bahaddin Güneş'ten flaş sözler! "Abim diye söylemiyorum..."

Şenol Güneş'in kardeşi, aynı zamanda Trabzonspor'un eski futbolcusu olan teknik direktör Bahaddin Güneş, Haber61'e özel açıklamalarda bulundu.

Trabzon'da "Efsanelerle Yeniden Futbol Turnuvası" sona erdi. Final müsabakasını Mavi takım kazandı.

Trabzon Valiliği, Trabzonspor Kulübü ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğindeki turnuva, bu sene vefat eden Trabzonspor Kulübünün eski başkanları Mehmet Ali Yılmaz, Mustafa Şamil Ekinci ve Ahmet Salih Erdem anısına organize edildi.

Turnuvada yer alan Şenol Güneş'in kardeşi, Trabzonspor'un eski futbolcusu ve teknik direktör Bahaddin Güneş, Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot'a özel açıklamalarda bulundu.

flas-sozler-1.webp

"Biz de önce Trabzonsporluluk ruhu geliyordu"

Güzel bir organizasyon. Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç'e teşekkür ediyoruz. Hakan Yoloğlu'na teşekkür ediyoruz.

Bu çimlerin kokusunu yeniden alabilmek güzel. Burada 2 şampiyonluk yaşadım. Goller de attım. Biz de önce Trabzonsporluluk ruhu geliyordu.

"Şenol Güneş, Trabzonspor'un hamurunda ve mayasında var"

Şenol Güneş ağabeyim diye söylemiyorum, inanılmaz özveriyle, belki de 40-50 senelik hayatında ilk kez böyle kendisini vermiş durumda. Şenol Güneş, Trabzonspor'un hamurunda mayasında var. Burayı bir an önce düzeltmek istiyor. Ağabeyimi gördüm; bazen üzüldüğüm noktalar oldu. Kapkara oldu, sinirleniyor. İnşallah bir an önce düzelecek ve Trabzonspor bu kaostan kurtulacak.

Futbolcunun istemesi lazım. Taraftar ve basın yapıyor. Oyuncu da istemeli. Biraz vicdan yapmalı. Futbolcular, oynadığı oyundan keyif alıyor mu? Bunu sorgulamalı. Konyaspor maçında yediğimiz ikinci golde 8 kişi seyrediyor. Demek ki bir sıkıntı var. Ya güvensizlik ya da gerekli özveriyi vermiyorlar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler