Şenol Güneş'in Konyaspor kadrosu! Formaya kavuşuyor

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Konyaspor kadrosunu şekillendiriyor.

Şenol Güneş'in Konyaspor kadrosu! Formaya kavuşuyor

Trendyol Süper Lig'de sezona üst üste 5 beraberlikle başlayan Trabzonspor, Konyaspor karşısında kötü gidişata dur demek ve moral bulmak istiyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, kart cezası sona eren Edin Visca ile sakatlığını atlatan Mislav Orsic'i kadroya dahil ederek hücum zenginliğini artırmayı planlıyor.

Konyaspor maçı hazırlıkları

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Konyaspor’u konuk edecek olan Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, sahaya süreceği kadro üzerinde çalışmalara devam ediyor. Motivasyonu yüksek ve istekli oyunculara odaklanan Güneş, Edin Visca'nın dönüşüyle sağ kanatta formayı bu oyuncuya vermeyi hedefliyor. Sol kanatta ise Orsic ile Nwakaeme arasında bir rekabet yaşanacak. Forvet hattında Banza’nın yeri garanti görünüyor.

Orta saha düzenlemeleri

Güneş, 10 numara pozisyonunda Muhammed Cham’a şans vermeyi düşünüyor. Orta sahada ise Okay ve Mendy isimleri ön planda. Mendy’nin stoper pozisyonuna çekilmesi halinde, Ozan Tufan ve son haftalarda forma şansı bulamayan Umut Güneş’in de ismi gündeme gelebilir.

Savunma arayışları

Trabzonspor'un savunma hattında yaşanan sakatlıklar, Güneş'i düşündürüyor. Sağ bekte Malheiro’nun, sol bekte ise Eren Elmalı’nın oynaması bekleniyor. Savic ve Batagov'un sakatlıkları nedeniyle, Denswil’in partneri olarak Mendy'nin oynamaması durumunda Ali Şahin ya da Serdar Saatçi'nin savunmada yer alması öngörülüyor.

Kritik dönem

Trabzonspor, Konyaspor maçıyla birlikte yeniden galibiyet serisi başlatmak istiyor. Şenol Güneş’in kadroda yapacağı düzenlemeler, takımın performansını artırma adına kritik bir rol oynayacak. Maçın sonucu, Trabzonspor'un sezon hedefleri açısından büyük önem taşıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler