Şenol Güneş’ten gençlere altın dokunuş: Geleceğin yıldızlarını parlatıyor!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, genç futbolculara sağladığı güven ortamı ve adil yaklaşımıyla geleceğin yıldızlarını yetiştiriyor.

Şenol Güneş’ten gençlere altın dokunuş: Geleceğin yıldızlarını parlatıyor!

Türk futbolunun deneyimli ismi Şenol Güneş, genç yeteneklere verdiği önemle bir kez daha farkını ortaya koyuyor. Trabzonspor Teknik Direktörü olarak altyapıdan gelen oyuncuların gelişim sürecinde onların en büyük destekçisi oluyor.

Takım içindeki dengeleri ustalıkla yöneten Güneş, genç oyuncuları abilerine ezdirmeyen adil tutumuyla hem tecrübeli isimlerin saygısını kazanıyor hem de geleceğin yıldızlarına güven aşılıyor.

Türk futbolunun en önemli teknik direktörlerinden biri olan Şenol Güneş, futbolculuk kariyerinden gelen tecrübesi ve teknik direktörlük dönemindeki başarılarıyla biliniyor.

Ancak onu diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerinden biri, genç oyunculara verdiği değer ve onlara gösterdiği özenli yaklaşım.

Kariyeri boyunca altyapıdan gelen oyunculara büyük bir güvenle yaklaşan Güneş, onların tecrübeli oyunculara karşı ezilmesine izin vermeyen bir tutum sergiliyor.

Gençlerin takımdaki tecrübeli oyuncularla aynı saygıyı ve ilgiyi görmesine özen gösteren tecrübeli teknik adam onları geliştirecek bir ortam oluşturuyor.

Bu felsefesi sayesinde genç oyuncular özgüvenle sahaya çıkıyor ve en iyisini vermeye çalışıyorlar.
Abilerinin gölgesinde kalmıyorlar.

Şenol Güneş’in çalıştırdığı takımlarda genç futbolcuların abilerinin gölgesinde kalmadan kendilerini rahatça ifade edebilmelerini sağlıyor.

Özellikle, altyapıdan A Takımla antrenmana çıkan veya yapılan çift kale maçları yakından takip eden deneyimli çalıştırıcı ikili mücadelelerde ayrıcalık bekleyen oyunculara taviz vermiyor. Pozisyonlarda adil davranan Güneş, gençlerden büyük bir saygı görüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler