Şenol Güneş’ten sert mesaj: "Bu sonuç bize yetmiyor!"

Hatayspor maçı sonrası açıklama yapan Şenol Güneş, Trabzonspor’un mevcut performansından memnun olmadığını ve önümüzdeki maçlarda galibiyet serisine ihtiyaç duyduklarını açıkça ifade etti.

Şenol Güneş’ten sert mesaj: "Bu sonuç bize yetmiyor!"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hatayspor beraberliğinin ardından açıklamalarda bulundu. Bordo-Mavililerin 1-1’lik skorla sahadan ayrılması sonrasında üzgün olduğunu dile getiren deneyimli teknik adam, özellikle oyun kontrolünü sağlayamadıklarını ve oyuncuların bireysel performanslarına dikkat çekti.

"Her Oyuncu Kendi Kapasitesinde Oynamalı"

Güneş, eksikliklerin oyuna etki etmediğini belirterek, oyuncularının bireysel performanslarına değindi: “Eksikliklerle alakası yok, her oyuncu kendi kapasitesinde oynamalı. Maçın başlangıcında dengeliydik, ancak hücumda bir taç pozisyonunu doğru değerlendiremedik.

Bu hata geri döndü ve kalemizde gol olarak sonuçlandı. Toparlamaya çalıştık ama maalesef oyunun kontrolünü tam anlamıyla ele alamadık.”

"Beraberlik Bize Yetmiyor"

Şenol Güneş, galibiyete olan ihtiyacı vurgularken, beraberliğin Trabzonspor için yeterli olmadığını da dile getirdi: “Oyuna baktığınızda dağılmış, çıkarken top kayıpları fazlaydı. Tam tersini düşünmüştük. Bugün kazanmak için geldiğimiz bir maçta, beklentimiz öyleydi ama maalesef son pozisyonda gol olsa mağlup da olabilirdik.

İki takım da pozisyon buldu. Maçın hakkı belki beraberlik ama bize yetmiyor. Galibiyetlere ihtiyacımız var. Daha iyi duruma gelmek istiyorduk ama bunu yapamadık."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler