Şenol Güneş'ten transfer sözleri: "Devre arasında"

Konyaspor maçı öncesi basın karşısına geçen Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, soruları yanıtladı. İşte Güneş'in açıklamaları...

Şenol Güneş'ten transfer sözleri: "Devre arasında"

Trabzonspor'da Konyaspor maçı öncesi Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

"Devre arasında transfer yapmayı düşünüyoruz." diyen Güneş, "Gözüm görmüyorsa, doktora giderim tedavi ettiririm. Ya da kör olurum! Bütün oyuncular bizim parçalarımız. Hepsini tedavi edeceğiz.

DEVRE ARASINDA YAPACAĞIZ

Başkan her gün arıyor. Üzülüyor, morali bozuluyor. Çok şey yapmaya çalışıyor. Şu anda yapacak bir şey yok. Transfer bazen çözümdür ama fazlalık transferler de sorun olur. Burada da eleştiriler olacak. Oyuncu alalım ya da almayalım, bizim oyunumuz iyi olacak. Devre arasında transfer yapmayı düşünüyoruz.

SIKINTI ÇEKECEĞİM AMA...

Trabzonspor'u kendi haline bıraksanız bile bu sonuçları almaması gerekiyordu. Şartlar ne olursa olsun kendi oyunumuzu oynayacağız. Hakemi mazeret etmeyeceğiz. Rakiplerle de boğuşmayacağız. İşe önce kendimizden başlayacağız. Bu takımı başarıya ulaştırmaktan başka çaremiz yok. Bunu yapacağım! Ne olursa olsun değişecek! Çok sıkıntı çekeceğim ama bunu ben üstleneceğim." açıklamalarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler