Servet Çetin'in aklı Trabzonspor maçında kaldı! "3 gol atıp..."

Servet Çetin'den Trabzonspor maçı açıklaması geldi.

Servet Çetin'in aklı Trabzonspor maçında kaldı! "3 gol atıp..."

Trabzonspor'un 3-3 berabere kaldığı Sivasspor'da Teknik Direktör Servet Çetin, maça ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çetin, kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, Trabzonspor maçının zevkli ve iyi bir maç olduğunu belirtti.

Servet Çetin'in açıklamaları şu şekilde;

"Trabzonspor gibi bir takıma karşı 3 gol atıp kazanamamak bizim adımıza olumsuzdu. Üstüne koya koya devam etmeye çalışıyoruz. İlk yarı 2-0 veya 2-1 bitseydi çok farklı olabilirdi. O dakikada oyuna müdahale edemezsiniz. Takım iyi oynuyor, 2 tane gol bulmuş. Basit goller yedik. Çok çalışıyoruz ama yediğimiz golleri analiz ettiğimizde pozisyon hatası yapmışız. Doğru yerde durabilsek, rakip o golü atamayacak veya o pası veremeyecek. Bunun üzerine çalışıyoruz ama sahadaki arkadaşlarımız da daha dikkatli olmalı. Bireysel hatayı kabul edebiliyoruz ama pozisyon hatasını çok fazla kabul edemiyoruz. Bunu da arkadaşlarımıza geldiğim günden beri söylüyorum. Pozisyon hatasını ne kadar asgariye indirebilirsek bizim için o kadar iyi olur."

servet-cetinden-trabzonspor-aciklamasi-2.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler