Simon Banza, gol sevincinin sırrını açıkladı! İşte detaylar...

Konyaspor galibiyeti sonrası konuşan Trabzonsporlu futbolcu Simon Banza, gol sevincinin anlamını da açıkladı.

Simon Banza, gol sevincinin sırrını açıkladı! İşte detaylar...

Trabzonspor'un başarılı forveti Simon Banza, Konyaspor karşısındaki etkileyici performansıyla taraftarın takdirini toplarken, gol sevinciyle ilgili de merak edilen bir açıklama yaptı.

Süper Lig'in 7. haftasında oynanan maçta Trabzonspor, sahasında Konyaspor'u 3-2 mağlup etti ve bu zaferin mimarlarından biri, attığı 2 golle Simon Banza oldu.

MAÇIN YILDIZI BANZA

Maç boyunca gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Demokratik Kongolu futbolcu, oynadığı süre boyunca rakip kaleyi tam 5 kez yoklayarak en fazla şut çeken oyuncu olmayı başardı.

Ayrıca, 12 hava topu mücadelesinden 6'sını kazanarak Trabzonspor’un hücum hattında büyük bir etkinlik sağladı.

Bu istatistikler, Banza'nın Bordo-Mavili formayla çıktığı 3. maçta yükselen formunu ve takıma olan katkısını net bir şekilde gösterdi.

"SEVİNCİM JOKER'DEN GELİYOR!"

Maç sonrası yaptığı açıklamada, attığı goller kadar dikkat çeken gol sevinci hakkında da konuşan Banza, sevincinin kaynağını paylaştı:

"Kulübümüz ve taraftarlarımız için çok önemli bir üç puan aldık. Gol sevincim Joker'den geliyor. Takım ve hocamız için çok mutluyum. Trabzonspor büyük bir takım ve her maçı kazanmak için sahaya çıkıyor."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler