Süper Lig'de Trabzonspor gibi iki takım daha kaldı!

Trabzonspor, Süper Lig'de ilk 5 maçta galibiyet alamadı ama mağlubiyet yüzüde görmedi.

Süper Lig'de Trabzonspor gibi iki takım daha kaldı!

En son geçen sezonun 35. haftasında Samsun’a kaybeden Trabzonspor, istediği sonuçları alamasa da şu anda ligin mağlup olmayan 3 takımından biri.

Trabzonspor, bu sezona beraberliklerle istediği başlangıcı yapamasa ve galibiyet hasreti çekse de uzun süredir yenilmiyor. En son geçen sezonun 35. haftasında Samsunspor'a deplasmanda 3-1 mağlup olan Karadeniz devi, 4 Mayıs'ta oynanan bu karşılaşmadan sonra 149 gündür kaybetmedi. Bordomavililer, bu süreçte 9 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik elde etti. Fırtına, bu sezon Galatasaray ve Beşiktaş ile beraber ligde namağlup üç takımdan biri konumunda bulunuyor.

GOLLER İÇ SAHADA

Fırtına, ligde attığı 6 golü de iç sahada kaydetti. Karadeniz devi, sahasında Beşiktaş maçında 1, Kayserispor mücadelesinde 2, Konyaspor karşılamasında da 3 gol kaydetti. Bordo-mavili takım, Sivasspor, Eyüpspor ve Gaziantep FK deplasmanlarından 0-0 beraberlikle dönerek gol atma başarısı gösteremedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler