Süper Lig ekibinde Onuachu çılgınlığı! Para artı 3 futbolcu...

Beşiktaş'ın, Onuachu için devreye girdiği öne sürüldü.

Süper Lig ekibinde Onuachu çılgınlığı! Para artı 3 futbolcu...

Santrfor arayışında olan Beşiktaş'ın, geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Onuachu'yu gündemine aldığı öne sürüldü.

Siyah-beyazlıların Nijeryalı santrfor için Southampton'a önerdiği bonservis bedeli dudak uçuklatırken, bunun yanı sıra İngiliz ekibinin Türkiye'deki kardeş kulübü Göztepe'ye de 3 oyuncu önerdiği ifade edildi.

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe, kardeş kulübü İngiltere Premier Ligi'ndeki Southampton aracılığıyla Beşiktaş'tan 3 oyuncu almaya hazırlanıyor.

Hollandalı Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst ile anlaşma sağlayan Beşiktaş, geride kalan sezonu Trabzonspor'da kiralık olarak geçiren Nijeryalı golcü Paul Onuachu için kesenin ağzını açtı.

Onuachu için tüm imkanları seferber eden Beşiktaş'ın, İngiliz kulübüne resmi teklifini sunduğu, Southampton ile aynı şirketin takımı olan Göztepe'ye 3 futbolcu önerdiği belirtildi.

Onuachu'nun önceliği Trabzonspor

Yıldız oyuncu, daha önce yaptığı açıklamada önceliğinin Trabzonspor olduğunu ve kulüplerin anlaşması halinde kariyerini bordo mavili ekipte devam ettirmek istediğini ifade etmişti.

Kaynak:Haber61 - DHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler