Tamer Tuna Trabzon'da! "Trabzonsporlular ile bir arada olmak harika"

Tamer Tuna, Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot'a açıklamalarda bulundu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Valiliği ve Trabzonspor iş birliğinde düzenlenen ‘Efsanelerle Yeniden’ futbol turnuvası başladı.

Trabzonspor'un eski futbolcu ve teknik adam Tamer Tuna da etkinliğe katılan isimler arasında yer aldı.

Tamer Tuna, program öncesi Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot'a özel açıklamalarda bulundu.

Tamer Tuna'nın açıklamaları şu şekilde;

"Trabzonlular ve Trabzonsporlular ile bir arada olmak harika"

"Güzel duygularla buradayız. Bizi buraya davet ettikleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Olağanüstü anılarla futbol oynamıştık. Burada olmak çok mutlu etti. Avni Aker'de yeniden zemine çıkacak olmak çok güzel. Trabzonlular ve Trabzonsporlular ile bir arada olmak da harika bir şey."

tamer-tuna-2.webp

"Futbol da bir sanattır"

"Bizim bütün takımlarda yaşadığımız sorun takım kurmak. İyi takımlar oluşturmadığımız sürece başıma bu tür durumlar gelecek. Ekonomik sorunlar var. Buna rağmen iyi oyuncular alınabiliyor ama iyi oyunculardan ziyade iyi takım kurmak bir sanattır. Futbol da bir sanattır. Takım kurma konusunda sorunlarımız var."

"Futbolun hiç sönmeyecek geniş bir ruhu ve alevi var

"Geçmişe göre futbolda iyi yönler de var kötü yönler de var. Sporcu sayısı milyon seviyesinde. Futbolu seven çocuklar burada. Bizi tanımadığı halde burada mutlulukla bakan bir nesil var. Biz futbolu günümüzde kötüleştirdiğimiz için daha güzelini yaşayabilecekken bu seviyede kalabiliyoruz. Yine futbolun hiç sönmeyecek geniş bir ruhu ve alevi olduğunu düşünüyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler