Teknik Direktör Abdullah Avcı'dan yoğun mesai

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Avrupa'daki rakibi Rapid Wien'in verilerini değerlendiriyor.

Teknik Direktör Abdullah Avcı'dan yoğun mesai

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turundaki rakipleri Rapid Wien'in, yakın markaja alırken kurmaylarıyla birlikte analizler ve veriler için yoğun mesai harcıyor.

Bu sezon, Trendyol Süper Lig, Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupasında iddialı bir kadro kurmak için yeniden yapılanmaya giren Trabzonspor, kadrosuna önemli isimler katarken transfer çalışmalarını da bir taraftan sürdürüyor.

Forvet ve stoper hattına yoğunlaşan Karadeniz ekibi diğer taraftan ise UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turunda karşılaşacağı Avusturya temsilcisi Rapid Wien ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Wisla Krakow ve Rapid Wien arasında oynanan iki karşılaşmayı da yardımcılarına izletti.

Avusturya temsilcisinin rakibini deplasmanda 2-1 ve evinde ise 6-1 yendiği maçları yakından takip ettiren Avcı, ortaya çıkan analizler ve veriler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Antrenmanların yanı sıra yapılan toplantılarda rakibin görüntülü analizlerini ortaya koyarak oyuncularına Rapid Wien'in güçlü ve eksi yönlerini aktaran tecrübeli teknik adam sahada ise uyugulamalı çalışmalar yaptırıyor.

PAYLAŞIMLARDA BULUNUYOR

Bordo-mavililerin rakibi Rapid Wien, oynadığı 3 resmi musabakayı ise kaybetmedi. Avrupa'ya ve Lige morali başlayan Avusturya temsilcisi için kurmaylarıyla birlikte uzun süreli toplantılar yapan Avcı, ince detaylarına kadar oyuncularına paylaşımlarda bulunuyor.

Rakibin oyun değişimlerine kadar maç içerisinde alacakları pozisyonları, anlık değişimleri, takım savunması, alınabilecek bireysel sorumluluklara kadar sunum yapan deneyimli teknik adam ilk maçtaki taraftar avantajına kadar neler yapabilecekleri noktasında yoğun bir mesai harcıyor.

TEKNİK HEYET TARAFINDAN BELİRLENECEK

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, oyuncu tercihlerini ise güncel veriler üzerinden yapacak. Geniş ve alternatifli bir kadronun temellerini atan Karadeniz ekibinde oyuncu tercihleri rakibe göre ve oyuncuların güncel verileri sonrasında teknik heyet tarafından belirlenecek.

Bordo-mavililerin yeni transferleri Stefan Savic ve Okay Yokuşlu’nun durumları da bu veriler sonrası netlik kazanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler