Trabzon'da Başkan Genç müjdeyi verdi! Trabzonspor'da bir projede daha sona doğru

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor - Rapid Wien maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Başkan Genç mücadele öncesi Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot'a konuştu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in açıklamaları şu şekilde;

Rakibi geçersek play-off oynayacağız. Gruplara kalırsak bu, önemli bir başarı olur. Kadro güçleniyor. İyi bir golcü ve iyi bir 8-10 numara ile transfer tamamlanacak. Yeni stoper de geldi. İyi bir sonuç almak istiyoruz. İyi sonuç, farklı ve çift galibiyettir. Ben, "2 farklı olsun" diyorum. Deplasman avantajı da yok artık. İnşallah galibiyetle ayrılırız.

İş, futbolcular kadar taraftarlara da düşüyor. Dolu dolu taraftar baskısını rakibe hissettirip, güzel oyunla farklı sonuç almayı umuyoruz.

genc-acikladi.webp

Trabzonspor, Koleji'nin yerini çalışıyoruz. Planlı çalışıyoruz, o da yakında gelecek. Berat Albayrak Bakanımıza Kartal projesi için teşekkür ederim. Trabzonspor'un başarısı için sürdürülebilir gelir kaynakları konusunda gayret ediyoruz. Burada başta irade sahibi olan Cumhurbaşkanımız. Bunun tahsisini İBB Başkanı’yken yaptı. Şimdi 30 yıl uzatılması çok kıymetli. 2 defa Çevre Bakanımıza gittik. Ertuğrul Başkanımızın ciddi bir gayreti var. Tüm şehir dinamikleri olarak Trabzonspor'un arkasında duracağız. Trabzonspor siyasetin üstündedir. Başkanımıza destek olacağız. Hepimizin Trabzonspor'u. Başarı için topyekûn birlikte olacağız.

Dikenli telleri ilk kaldıran takım Trabzonspor'du. Taraftar dernekleri ile bir araya gelip bu konuda irade ortaya koymak istiyorum. Artık stadyumda küfür olmasın. Küfür olmayan stadyum örneğini biz verelim. En ağır kararları bile başka şekilde protesto edelim. Tribün gruplarıyla bunları konuşacağız. Biz de kızıyoruz, bazen kasten hatalar da oluyor. Buna rağmen küfür bize yakışmaz. Buna öncülük etmek istiyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler