Trabzonspor 4-4-2 ile St.Gallen maçına sürpriz başlangıç mı yapacak? Avcı açıkladı

Trabzonspor'da Abdullah Avcı ve Savic açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında 29 Ağustos Perşembe günü 20.00'de St. Gallen'e ile Papara Park'ta karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Avcı, takımın organizasyonu ve dizilişine yönelik yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi;

"Şu ana kadar 11 oyuncu transferi oldu. Bazen ilk 11'de 6 yeni oyuncu ile, bazen de sonradan giren oyuncularla 9 oyuncu değişikliği yaparak yeni bir organizasyonu, parçalarıyla tamamlamaya çalışıyoruz. Bu, bir bilgisayarda tuşa basarak değiştirilebilecek bir durum değil. Bunun için tekrarlar ve değişiklikler gerekiyor. Kısa sürede santrafor sıkıntısı yaşıyoruz, ama bu tek bir oyuncuyla çözülecek bir durum değil. Ligde henüz bir maç oynadık ve hâlâ eksiklerimiz var, ama geçen hafta 7-8 pozisyona girdiğimize göre, eklenen oyuncularla daha iyi olacağız. Bazen 4-4-2 dizilişi ile rakibe göre başlayabilirsin; benim kafamda da bu var. Umarım bu sene, zaman zaman 4-4-2 dizilişiyle oyunun içine girdiğimiz bir oyun oynarız. Yeri gelecek Enis Destan ve Dragus ile başlayabiliriz elbette."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler