Trabzonspor Avrupa bileti almak istiyor

Geçtiğimiz sezon Avrupa Kupalarında mücadele edemeyen Trabzonspor, Avrupa arenasına yeniden dönme hedefine kiletlendi.

Trabzonspor Avrupa bileti almak istiyor

Şampiyonluk sezonunun ardından yaşadığı zorlukları geride bırakmak isteyen bordo-mavililer, bu sezon Avrupa kupalarına katılma yolunda sahasında St. Gallen ile oynayacağı rövanş maçında taraftarı önünde güçlü bir performans ortaya koymayı planlıyor.

Yeni sezona sıkıntılı başlayan Trabzonspor, UEFA Konferans Ligine katılarak moral bulmak istiyor. Trendyol Süper Lig'de, Ziraat Türkiye Kupasında ve Avrupa olmak üzere üç kulvarda yoluna devam etmeyi hedefleyen bordo-mavililer, 29 Ağustos Perşembe günü sahasında oynayacağı St. Gallen engelini aşarak Avrupa'da yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Gruplara kalmak için İsviçre temsilcisi karşısında 0-0 rövanşında taraftarı önünde galibiyetle sahadan ayrılmayı planlayan Abdullah Avcı, yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Avrupa'ya bilet alma hedefini gerçekleştirmek istieyen Karadeniz ekibi, ortaya koyacağı performansı ile Avrupa arenasında yer almayı ve ülke futbolunu uluslararası düzeyde temsil etmeyi planlıyor.

Takım kiletlendi
Kötü günleri geride bırakarak yeni bir sayfa açmak isteyen Trabzonspor'da oyuncularda kenetlenmiş durumda. St. Gallen maçını kazanmak isteyen bordo-mavili takım son 4 maçlık galibiyet hasretini de sonlandırarak hataya yer vermek istemiyor.

Avcı, kadroyu bozmayacak
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, St. Gallen maçında ilk maçtaki kadroyu bozmayı düşünmüyor. Sadece cezası sona eren Pedro Malheiro, Ozan Tufan’ın yerine oynatması bekleniyor. Cezası sona eren Eren Elmalı’da yarınki karşılaşmada görev alabilecek. Nwakaeme ve Hüseyin Türkmen’in tedavileri ise devam ediyor.

Trabzonspor’un yarınki karşılaşmaya Uğurcan Çakır, Pedro Malheiro, Savic, Denswill, Barisic, Okay Yokuşlu, Mendy, Bardhi, Orsic, Vısca ve Enis Destan şeklinde çıkması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler