Trabzonspor Avrupa'da da kayıp! 35 Sıra birden geriledi

Trabzonspor, Avrupa kulüpler sıralamasında 35 sıra birdin düştü.
Trabzonspor Avrupa'da da kayıp! 35 Sıra birden geriledi

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS), 1 Mart 2024 ile 28 Şubat 2025 tarihleri arasındaki verileri baz alarak dünyanın en iyi takımları listesini güncelledi. Açıklanan yeni sıralamada Türk takımlarının performansı dikkat çekti.

Listenin zirvesinde Real Madrid yer alırken, ilk 10'da Avrupa futbolunun dev kulüpleri sıralandı. Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, büyük bir çıkış yaparak 11 basamak yükseldi ve 23. sıraya yerleşti. Galatasaray ise 5 sıra gerileyerek 46. sıraya düştü.

Trabzonspor için ise sıralama adeta bir şok etkisi yarattı. Bordo-mavililer tam 35 basamak gerileyerek 190. sıraya düştü. Beşiktaş da 15 sıra gerileyerek 96. sıraya, Başakşehir ise 3 sıra gerileyerek 106. sıraya yerleşti.

İlk 10'da Yer Alan Takımlar:

Real Madrid

Bayer Leverkusen

Atalanta

Liverpool

Barcelona (2 sıra yükseldi)

Bayern Münih (5 sıra yükseldi)

Atletico Madrid (3 sıra yükseldi)

Arsenal (2 sıra geriledi)

PSG (5 sıra yükseldi)

Botafogo (2 sıra geriledi)

Türk Takımlarının Sıralamadaki Durumu:

Fenerbahçe: 23. sıra (11 sıra yükseldi)

Galatasaray: 46. sıra (5 sıra geriledi)

Beşiktaş: 96. sıra (15 sıra geriledi)

Başakşehir: 106. sıra (3 sıra geriledi)

Trabzonspor: 190. sıra (35 sıra geriledi)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
    Önceki ve Sonraki Haberler
    Bunlar da İlginizi Çekebilir