Trabzonspor Avrupa'da moral arıyor!

Trabzonspor, deplasmanda Rapid Wien'i yenerek moral bulmak istiyor.

Trabzonspor Avrupa'da moral arıyor!

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında deplasmanda Rapid Wien ile karşılaşacak olan Trabzonspor, deplasmanda rakibini yenerek moral bulmak istiyor.

Trabzonspor'da bütün gözler UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turunda Rapid Wien ile oynanacak karşılaşmaya çevrildi. Sahasında rakibini 1-0 mağlup olan bordo-mavililer tur şansını Avusturya'ya bırakmıştı. İlk maçta oynanan futbol ve sonrasında Sivasspor deplasmanında ortaya konulan oyun yeni sezon öncesi moralleri bozarken ,deplasmanda alınacak tur Karadeniz ekibinde yeniden moralleri yükseltecek.

Sıkı çalışma

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, camiadaki olumsuz havanın dağılması için yoğun mesai harçarken, antrenmanların ardından teknik heyet ile birlikte rakip üzerinde çalışıyor. Trabzonspor ile Rapid Wien arasında Trabzon'da oynanan müsabakanın verileri yanı sıra rakibin evinde oynadığı maçların saha zeminiyle, ambiyansına kadar detaylı bir çalışma yürüten Avcı, Rapid Wien'in deplasmanda Austria Klagenfurt ile 1-1 berabere kaldığı müsabakayı da yardımcılarına izletti.

Doğru yardımcı koşular

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, oyuncularıyla görüntüler üzerinden yaptığı toplantıda doğru ve yardımcı koşular üzerinde duruyor. Rakibi saha içersinde yönlendirmeyi planlayan tecrübeli teknik adam , topa sahipken yapılacak doğru ve yardımcı koşuların topun nereye gideceğini belirleyeceğini oyuncularına aktarırken, antrenmanda ki uygulamaları video üzerinde de paylaşarak öğrencilerinin kafasına yerleştirmeyi hedefliyor.

Birlikte başaralım

Bordo-mavililerin, teknik patronu Abdullah Avcı, geçiş dönemlerinin sancılı olduğunu vurgulayarak bir birlerine inanarak ve yardımcı olarak bu dönemi başarılı bir şekilde geçirebileceklerini belirtti.

Rapid Wien'de Trabzonspor telaşı

Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turundaki rakibi Rapid Wien, Avusturya Bundesliga'da , deplasmanda karşılaştığı Austria Klagenfurt ile 1-1 berabera kaldığı maçın kadrosunda 5 değişiklik yaptı. 15 Ağustos'ta Trabzonspor ile oynayacağı rövanş maçını düşünerek kadroda rotasyon yapan Rapid Wien teknik direktörü Robert Klauss , savunmadaki, orta sahada ve forvet hattında değişiklikler yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler