Trabzonspor - Beşiktaş maçı öncesi taraftar karmaşası! Deplasman taraftarı olacak mı?

Trabzonspor'un Beşiktaş'ı konuk edeceği mücadelede deplasman taraftarının tribünde yer alıp almayacağı tartışma konusu olmuştu. İşte yaşanan son gelişmeler...

Trabzonspor - Beşiktaş maçı öncesi taraftar karmaşası! Deplasman taraftarı olacak mı?

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında 15 Eylül Pazar günü 20.00'de Papara Park'ta Beşiktaş'ı konuk edecek.

Mücadele öncesi Trabzon Valiliği öncülüğünde İl Güvenlik Kurulu toplantısı yapılmış ve deplasman tarafının müsabakada yer almaması yönünde karar çıkmıştı.

Yaşanan gelişme sonrası her iki kulübün de talep etmesi halinde deplasman tribünün Beşiktaş taraftarına açılabileceği ifade edilirken, bu konuda somut bir gelişme yaşanmadı.

Öte yandan Trabzonspor, İl Güvenlik Kurulu'nun müsabakada deplasman taraftarının yer almaması yönündeki kararı sonrası misafir tribününü de kendi taraftarlarına açarak bilet satışlarını başlatmıştı.

Kritik mücadelede deplasman taraftarının yer almaması yönündeki kararın değişmediği ve müsabakada Beşiktaş taraftarının yer almayacağı ifade edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler