Trabzonspor - Beşiktaş maçında örnek birliktelik!

Trabzonspor Kadın Futbol Takımı'nın Beşiktaş ile karşı karşıya geldiği mücadelenin ardından anlamlı bir an yaşandı.

Trabzonspor Kadın Futbol Takımı, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 6. hafta mücadelesinde Beşiktaş Kadın Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gaziosmanpaşa Halit Kıvanç Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Trabzonspor, Beşiktaş’a 1-0 mağlup oldu.

"Kadına Kalkan Eller Kırılsın"

Karşılaşmanın ardından tribünlerde anlamlı bir an yaşandı. Taraftarlar, "Beşiktaş Trabzon el ele, hep beraber tribüne" sloganlarıyla iki takımın futbolcularını tribünlere davet etti. Taraftarların çağrısına kayıtsız kalmayan futbolcular, el ele tutuşarak tribünlere doğru ilerledi ve bu birlik mesajı taraftarlardan büyük alkış aldı.

Taraftarlar, futbolcuların tribünlere gelmesinin ardından, kadına yönelik şiddete dikkat çeken "Kadına kalkan eller kırılsın" sloganlarıyla anlamlı bir mesaj verdi. Karşılaşmanın sonucundan ziyade, futbolseverlerin sergilediği bu dostluk ve dayanışma ruhu, maçın önüne geçti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler