Trabzonspor Divan Başkanı Ören'den sert tepki! "Sözlerini kendisine aynen iade ediyorum"

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören'den, Kültür Yolu Festivali'nde konuşmacı olarak yer alan Baki Asiltürk için açıklama geldi.

Trabzonspor Divan Başkanı Ören'den sert tepki! "Sözlerini kendisine aynen iade ediyorum"

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Kültür Yolu Festivali'nde konuşmacı olarak yer alan ve Trabzonspor şehri ile Trabzonspor'a daha önce hakarete varan paylaşımı ortaya çıkan Baki Asiltürk için açıklama yaptı.

Ören yaptığı açıklamada, "Baki Asiltürk'ün bu sözlerini kendisine aynen iade ederek hem kendisini hem de kendisini davet edenleri esefle kınıyorum" dedi.

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ören'in açıklaması şu şekilde;

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Trabzon Kültür Yolu festivali dün akşam itibariyle start aldı. Evet, Trabzon bir kültür ve sanat kentidir, hatta metre karesine en fazla sanatçı düşen şehirdir.

Bu ne kadar doğru ise; 17 Mart'ta Trabzon'da oynadığımız Fenerbahçe maçı sonrası Trabzon insanı ve Trabzonspor için "Trabzon -Karadeniz kültürü hala bıraktığımız yerde... Aynı ilkellik, aynı hazımsızlık aynı cehalet... Bir Galatasaraylı olarak Fener'i kutluyorum, Trabzonspor'un ligden düşürülmesi ya da kapatılması gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullanan kültürden yoksun Baki Asiltürk'ün bu bu kadim şehirde yapılan Kültür Yolu Festivali'ne davet edilmesi de o kadar yanlıştır ve yakışıksızdır.

Bu vesile ile Baki Asiltürk'ün bu sözlerini kendisine aynen iade ederek hem kendisini hem de kendisini davet edenleri esefle kınıyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler