Trabzonspor Dragus'u KAP'a bildirdi! İşte maliyeti

Trabzonspor, Dragus transferini resmen duyurdu.

Trabzonspor Dragus'u KAP'a bildirdi! İşte maliyeti

Trabzonspor, Dragus'un bonservis bedelini ve maaşını KAP'a bildirdi.

Futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalayan bordo mavililer, Standard Liege'ye 3 taksit halinde 1 milyon 700 bin Euro ödeyecek.

Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; Her bir sezon için 1.575.000.-EUR garanti ücret ödenecek. menajerine ise hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %3,8'i oranında ödeme gerçekleştirecek.

Trabzonspor'dan KAP'a yapılan açıklamalar şu şekilde;

Profesyonel futbolcu Denis Mihai Dragus'un Kulübümüze kesin transferi konusunda, Standard De Liege ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Standard De Liege'e sözleşme fesih bedeli olarak 1.700.000.-EUR 3(Üç) taksit halinde ödenecektir.

Profesyonel futbolcu Denis Mihai Dragus ile 4(Dört) yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; Her bir sezon için 1.575.000.-EUR garanti ücret ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %3,8'i oranında ödeme yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler